ציפורי אהבה חכמים?

ציפורי אהבה חכמים?

לי אמרו שהוא טיפש מאוד והוא לא ילמד כלום אבל משומה את השיר "החומה" של פינק פלויד ואת המוזיקה של "ספרות זולה" הוא עושה בצורה מדהימה אני הוזה?!@

אלTK

New member
איך?

את לימדת אותם והם עושים את זה טוב? איך? (תאמת איתך הכל אפשרי)

ילי121

New member
יכול להיות. חחח

אבל אין שום הוככה שהם טיפשים... לדוגמא לי היה פרסנטה (סוג של תוכון אהבה) והוא כל הזמן עף עליי ושיחק לי בשיער... עד שלצערי הרב הוא עף מעבר לחלון כי הייתי מפגרת ולא גזרתי לו את הכנפיים, חשבתי שזה כואב להם. V__V המסכנה- אין שום הוככה שתוכוני אהבה מטומתמים, אבל יש הוככה שהאנשים כן...

mongol1

New member
כן זה קורה

אני שמעתי על ציפור אהבה שדיברה קרוב ל20 אלף מילים או משהו. ואם זה יצא לך זה יפה מאוד כי זה קשה מאוד ללמד אותם

כל תוכי ידוע לדבר

ג'קו הוא הדברן הכי גדול בתוכים הוא יודע לדבר משפטים שלמים

r o i 1 9

New member
שטויות במיץ

שום ציפור אהבה לא יודעת כ"כ הרבה מילים.אפילו ג'אקו לא מגיע לרמה כזאת. מבין כל סוגי ציפורי האהבה ה"פני אפרסק" נחשב לבעל יכולת דיבור קטנה מאד, וגם זה מאד נדיר!

רועי

אני כתבתי שכל תוכי יודע לדבר אני לא כתבתי כמה מילים הם יודעים לדבר ד"א אני שמתי לב ורואי (מנהל הפורום) לתשומת לבך שכל חבר פורום קוטל את האחר ופוגע באחר ומראה שהוא יותר טוב והשני סתם טמבל שלא מבין בכלל בתוכים וזה לא רק בשבוע האחרון זה לאחר שהצצתי חודש לפני אז לתשומת לב חברי הפורום זה פורום תוכים זה לא פורום קטילות ופגיעות בחברי הפורום רועי אני מצטער שזה בהודעה שלך

r o i 1 9

New member
מה????????

לא התכוונתי לקטול או לפגוע. פשוט לא יכול להיות שציפור אהבה תדע 20,000 מילים. זה היה ברוח טובה וסליחה אם מישהו נפגע.

רועי

אני לא אמרתי שקטלת או שפגעת וגם כתבתי בסוף שאני אשתמשתי בהודעה שלך

רואי

New member
לא ראיתי שום בעיה בהודעות...

אם יש קללות וכדומה אז אני מוחק...

למעלה