ציפורים נודדות..

amirco2005

New member
ציפורים נודדות..

שלום. לאחרונה(בשבוע האחרון, אפשר להגיד), אני מרגיש שהציפורים ממלאות חלק חשוב בחיים שלי. זה נשמע, ללא ספק, מגוחך למדי, אבל... בשבוע שעבר(יום שני או שלישי) נכנסה יונה לבית שלנו דרך סורגי החלון. בצורה מאוד מפתיעה היא הצליחה לצאת מבלי לגרום לעצמה נזק. נודע לי, שביום שישי האחרון אבא שלי דרס עורב. למחרת התיישב עורב במרפסת שלנו. כולם אמרו בצחוק ש"זה הבן של העורב הנדרס". באותו יום שישי התיישבו שתי יונות בחלון של השירותים... התקרבתי אליהן - קצת מפוחד מכך שהן עלולות להיכנס לחדר - והן התרחקו... אשמח לדעת אם יש לזה משמעות. תודה!

אהלן אמירקו, ברוך הבא פה../images/Emo140.gif

נדמה לי שהמשמעות הגדולה ביותר לאירועים וחפצים היא אותה משמעות שאתה נותן להם. מה מסמלות עבורך הציפורים והעורב? למה לדעתך דווקא עכשיו, דווקא אתה? כל אחד יוכל לבוא ולספר לך מנקודת הראות שלו, את התייחסותו לדברים אלא שהנכון ביותר מבחינתי לפחות, היא המשמעות הראשונית שעלתה בך לאור האירועים.
לילה קסום לכולנו

amirco2005

New member
תודה רבה על קבלת הפנים (-:

באשר לפירוש - האמת היא שאת ממש צודקת. יש לי הרגשה שאפשר להתאים את כל מה שקרה למה שאני עובר בזמן האחרון(לא שזה כל-כך מסובך ותהומי, אבל בכל זאת)... תודה רבה על העזרה :)

IBP1

New member
אמיר זה נסיך ערבי ולכן אקרא לך עמיר

ברוך בואך לפורום . עושה רושם כי מחשבות מסויימות מטרידות אותך. דברים משתנים אצלך מבלי שליטה ואמא זמן בורחת לך מבין האצבעות. אתה סולד משינויים ואתה נמצא בתקופה די רגישה של חייך . אתה קצת שקוע במחשבות עמוקות אשר בעיקבותן אתה מרחף מעט מעל פני האדמה. אם תרצה אוזן קשובה ועיצה טובה .ספר לנו מה על ליבך ואולי נוכל לסייע לך.

למעלה