ציפוריים

• פותח הנושא emmy5
  • פורסם בתאריך

yaely2

New member
מנהל
תודה אמי ../images/Emo24.gifלא הצלחתי לפתוח../images/Emo10.gif

yaely2

New member
מנהל
תודה אמי על האתר, מקסים מקסים../images/Emo28.gif

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo51.gifמנורה על ההתיחסות. דש לאורי

מנורה

New member
לאמי ויעלי ../images/Emo51.gifעל ההתענינות../images/Emo23.gif

אורי מוסר ד"ש הוא מחלים צריך המון סבלנות

ora11

New member
מנורה יקרה הרי כתבתי לך שסבלנות

היא מילת הקסם אין חכם כבעל ניסיון החלמה לאורי שלך והזמן ירפא .

יעלי אהבתי את הסיפור

נכון תמיד צריכים לבדוק טוב לפני שבאים לידי מסקנה, אין כמו נשיקה ראשונה, יו.............זה היה מ ז מ ן מ ז מ ן !!!!!!!!!!!!!!

offe

New member
יעלי, הנשיקה הראשונה מול ../images/Emo25.gif

כלוב הכחל הניצל - אכן שווה כי עורבו שם רגשות של האהבה לעידית (שגברו על סלידתו מחתולים) ולכחל שזו אהבה מסוג אחר, והכל היה שווה - זה הביטוי לכך. המשיכי לענג אותנו בסיפורייך. שבת שלום ומבורכת offe

offe

New member
תקראו קטע טרי מהתנור

אתמול אחרי הצהריים הייתי במספרה להתפנן, משם לירקן, קניתי קלמנטינות הלאה, עצרתי ליד חנות מכולת צדדית כדי לקחת "צומת השרון" עיתון מקומי שהיה מונח לצד החנות - והיא חנות צדדית (למזלי) מאחר והחבילה עדיין הייתה סגורה בפלומבות התכופפתי ולאט לאט פתחתי אותה. הלכתי בשמחה הבייתה כשנכנסתי בשביל המוביל לכניסה רציתי להכניס ידי לתיק להוציא את המפתחות - ואין תיק - לבי החיש את פעימותיו. בתיק היו לי המפתחות הויזה כרטיס אג"ד פנקס קופת חולים ועוד מיני דברים. רצתי כמו מטורפת לחנות הירקות - נאדה רצתי כמו מטורפת משם לחנות המכלת ובלבי התפילה - אלוהים רק שלא לקחו את התיק. אני ניגשת לצד החנות. התיק המתוק עומד מונח ליד חבילת העיתונים לבי חזר לפעימותיו הרגילות. בדרך הבייתה אמרתי, כן, כן, יש אלוהים. איזו עוגמת נפש נמנעה ממני. הבטחתי לעצמי להבא לשמור ביתר קפדנות. offe

דרדרית

New member
אופי- ממש מזל... כי דברים כאלה כמעט

ולא קורים... אמאל'ה שלי ספרה לי לא מזמן על אחת הנסיעות שלה לבית החולים איכילוב. הואיל ואין תחבורה מביתה לאיכילוב- נאלצה להשתמש בשרותי מונית השרות. עד כאן דברים רגילים שקורים לא רק לאישה כבת שמונים... היא הגיעה הבייתה, קומה שלישית בלי מעלית באחד מבתי רחוב ריינס, עומדת לחפש את המפתח ו- כמוך, אופי, אין מפתח למרות שהתיק היה... היא נזכרה במהירות שכשעלתה למונית התיק נפתח לה ולא ייחסה לזה חשיבות. סופסיפור- היא חזרה במונית אחרת למקום בו לקחת את המונית ולא להאמין- צרור המפתחות חיכה לה על הכביש בסמוך למדרכה... אכן- ניסים עוד קורים גם בימינו.

emmy5

New member
../images/Emo6.gifאופינקה ,זה מזל מן השמיים,

פעם קניצ=תי קילו אגוזים ומשם הלכתי לדואר ...כשנזכרתי חזרתי לשם ..מה את חושבת שאני רואה ?משטרת ישראל עם הרובות ,באו לבדוק את החבילה ..מזל שאני היגעתי לפני שפצצו אותה ..

למעלה