ציפוי שוקולד..

• פותח הנושא turo
  • פורסם בתאריך

turo

New member
ציפוי שוקולד..

שלום לכולם, הכנתי עוגיות פריכות מבצק מתוק ואני רוצה לצפות אותם בשוקולד, כלומר לטבול את כל העוגיות בשוקולד... מישהו יכול לעזור לי במתכון לציפוי ? הרעיון הוא שאחרי זה אני ישים את העוגיות במקרר והשוקולד יתקשה ואני אוכל להגיש אותם קרים ... (ושהשוקולד יתקשה) תודה מראש.

מני.ת

New member
טבול בשוקולד...

תמיס שוקולד, ותטבול או את העוגיות. אחר כך שים במקרר, אם לא למקרר, יש לטמפרר את השוקולד. בהצלחה

pirge

New member
עוגיות גומה בשוקולד של פירגה../images/Emo140.gif

עוגיות גומה שוקולד שנוסו בהצלחה מקור:פירגה חבילה מרגרינה רכה כוס סוכר (אפשר פחות) שקית תמצית וניל 100 גרם קוקוס 4\1 2 כוסות קמח ר ג י ל (לא צריך אבקת אפיה). כדאי ללוש רק עם 2 כוסות קמח וללוש הרבה הרבה זמן . להמשיך ולהוסיף קמח רק במידה והבצק ידרוש. לשים לבצק נעים ומשהים חצי שעה במקרר. להכין 32 כדורים ולהניח בתבנית עם ניר אפיה לא משומן. אפשר להכין כל עוגיה במנג'ט. ליצור גומה ע מ ו ק ה בכל כדור, תוך עיצוב מחדש של הכדור. לצורה עגולה...... לשמור מרווחים בין עוגיה לעוגיה. אופים רבע שעה עד להזהבה. ציפוי: חבילה שוקולד מריר 100 גרם 2 כפות חמאה =בערך 30 גרם כף מים מהברז להמיס במיקרו. לערבב. לצקת בעזרת כפית מעט מהשוקולד לתוך הגומה לקרר כמה דקות בפריזר. להוציא ולשמור בקופסה סגורה מחוץ למקרר.

המפיסטה

New member
תנסי ללוש כמה שפחות את הבצק

התוצאה תהיה טובה הרבה יותר. וכדאי להחליף את המרגרינה ב200 גר חמאה

למעלה