ציפוי עוגת מצות

ציפוי עוגת מצות

הי,
אשמח המלצות לקרם מקשר פרווה לעוגת מצות: אני חוששת שאם הקרם לא יהיה סמיך מאד, אז כל הגבשושיות של מצה תצא החוצה...

net the jet

New member
אני לא יודעת אם יש במאמרים אבל בזמנו גולשת

בשם אתי העלתה מתכון של קרם פרווה שעשה רושם עשיר.
את מתכוונת לצפות עוגת מצות?? נראה לי בעייתי קצת...
ואני מצטערת, ממש לא טובה במחלקת הפרווה

כן, אני יודעת שאת לא אוהבת פרווה

אני שואלת פעמיים-שלוש בשנה (ילדתי בינתיים בן שלישי
), ואת אומרת את זה כל פעם

אבל בני אלרגי לחלב...

החל משנת 1999 אין משתתפת בשם אתי בפורום

זו תוצאה של חיפוש מתקדם. אין לי מזל עם החיפושים פה...

עוגת מצות בישביל הגן

הגננת התעקשה שזו תהיה עוגת מצות כדי להמחיש לילדים שאסור עוגה רגילה. ואני לא ויתרתי על התענוג לעשות קישוט מבצק סוכר.
למרות שאני כבר הרבה זמן עושה עוגות מפוסלות לימי הולדת של הבנים שלי (3 נכון לעכשיו), אני חובבנית מאד ואיכות הביצוע גרועה. אבל הבנים מתלהבים מהדמויות עצמן, וזה מחפה על הכל (בעייניי!
)
אז זו התוצאה נכון לעכשיו (מרגיש לי קצת חסר, כך שכנראה זה לא סופי)
הצלחת נעשתה לפי הדרכה מפורטת בבלוג מסויים של תפוז - לא רעיון מקורי שלי.

sweetart1

New member
אז ככה...

גם הבת הקטנה שלי הייתה עד גיל שלוש אלרגית למוצרי חלב- עבר לה. מה שכן היא למדה לאהוב במיוחד שוקולד בלגי מריר ומשובח.
אני מכינה קרם גאנש- פרווה משוקולד מריר פרווה ושמנת צמחית ביחס שווה (250 מלל שמנת ו- 250ג"ר שוקולד מריר) מעולם לא קיבלתי ביקורת רעה להפיך הרוב אפילו לא מרגישים בהבדל. החכמה כנראה להשתמש כמו תמיד במוצרים משובחים.

מסכימה לגמרי

גנאש משמנת צמחית לא רע בכלל! אין להשוותו כלל לקרם עשוי ממרגרינה/מחמאה ושאר תחליפי פרווה נחותים בטעמם.

תודה. האם 250/250 סמיך?

אני בדרך כלל עושה 250 שמנת פרווה ל-100 גר' שוקולד וזה מספיק כקרם מקשר. אבל הפעם היתה הכוונה לכסות את כל הבובקס של מצה...

net the jet

New member
נראה לי גם יותר שוקולד וגם שוקולד בעל אחוז

גבוה, יתנו קרם סמיך יותר.

מצטערת על הקטע של הפרווה..... מי כמוני מבינה ברגישויות ואלרגיות, אבל לפחות זה משהו שעוד חצי מוצר לי( חלב) אז אני נאחזת ונלחמת

לגבי הקרם של אתי, אנסה לחפש היום יותר מאוחר.... כנראה עברו קצת כמה שנים......

net the jet

New member
כנסי למתכונים שבמאמרים,

יש שם כמה מתכונים לעוגות פרווה וגם לקרם פרווה של משי, ומתכונים של אתי, או etty57...זו אותה אתי.. באחד מהם יש קרם שזכור לי שהומלץ כאן.
לא יכולה לקשר כי אני מהאייפאד וזה קצת מאתגר..דד

למעלה