ציפוי לבן פרווה?

32שירלי

New member
ציפוי לבן פרווה?

האם יש איזה ציפוי שהוא פרווה לעוגת חתונה דגש על לבן, כי אני לא מסתדרת טוב עם הציפויי שוקולד... וטעים , כלומר לא קרם חמאה שלא יודעת כמה טעים, אבל בטח לא יכול להיות יותר מדי זמן בחוץ...

32שירלי

New member
העוגה זאת עוגת שוקולד פרווה.

אז מה כול הבנות עושות עם עוגות חתונה לבנה ופרווה?

net the jet

New member
לא יודעת מה אחרות עושות

ריבה זה אחלה פתרון- גם טעים ( אני אישית מכינה את כל הריבותשאני משתמשת ) גם פרווה, גם הרבה יותר עמיד מכל הקרמים למינהן, וגם בד״כ מוסיף מאד לעוגה מבחינת טעם , בטוח הרבה יותר טעים מכל קרם פרווה שלא יהיה !

32שירלי

New member
וקרם מרשמלו?

השתמשתי בזה פעם אחת בעוגת המבורגר, וזה היה נראה לי דק, אז הוספתי הרבה , וברגע ששמתי את השכבה העליונה, כול הקרם נזל מהעוגה.. דימה מיונז, וכיון שבעלי אוהב הרבה, זה לא הזיז לי, אבל בכול אופן כול הקרם נזל... השאלה אם שאני אשים בצק סוכר, זה יכול למנוע את הנזילות , כמובן התייבשות של השכבות... כי זה קרם פרווה.
בקשר לריבה, זה יכול להיות מעניין , מחממים קצת במקרו כדי שלא כול העוגה תשאר על המרית? אני צריכה לחשוב על זה, בכול מקרה צריך לקנות או ריבה או מרשמלו, אבל את שניהם צריכה לקנות...

net the jet

New member
מעולם לא השתמשתי בקרם מרשמלו...

נשמע לי מתוק בטירוף. אולי מתאים לילדים אבל למבוגרים ?? לא בטוחה.

כשאני מכינה ריבות אני טוחנת אותן, כך שאין חתיכות פרי גדולות ( אן בכלל ) ואז כשאני רוצה למרוח על עוגה כלשהיא אז אין בעיה, או שאפשר אפילו לדלדל בטיפה של מים אם יש צורך.
אם את הולכת על ריבה לכי על משהו איכותי ( עם שוקולד מאד הולך חמצמצות כמו ריבת מישמיש לדעתי ) ופשוט תני לזה סיבוב במעבד מזון\מוט\בלנדר, ותמרחי. ( מכירה עוגת סאכר ? עוגה וינאית ידועה- שוקולד עשירה, עם ריבת מישמיש וקרם שוקולד- שילוב מדהים, קלאסי ומנצח !! )

32שירלי

New member
עוגת זאכר טורט

אוקי, לטחון, :) באמת נזכרתי אחר כך מה קורה עם החתיכות פרי. אבל אני אלך על משהו קנוי כמובן, לא הולכת להכין ריבות... :) יכול להיות מעניין ריבת משמש , תודה

למעלה