ציסטות עשו לי שיגוע

תולו

New member
ציסטות עשו לי שיגוע

(יש שאלה בסוף, ואני ממש צריכה תשובות) אז ככה, עד לפני 20 דקות הייתי בטוחה שאני בהריון, ואני אסביר: קמתי היום בבוקר, ובניגוב הופיע כתם חום וזהו. היום זה יום חגה של המכשפה. ניסיתי לנגב שוב ושוב וכלום, ועם כל הסיפור הזה, הציצים כואבים , בקיצור - שמחה גדולה. התקשרתי לרופא שלי בשמחה ולאחר US מהיר הסתבר שיש לי ציסטה בכל שחלה, שפשוט החליטו להתחפש להריון. אז זהו, אחרי 2 הזרעות כושלות, עברתי לשלב הבא: צילום רחם. ושאלותי הן:
האם זה כואב (הכי חשוב לי) ?
האם אפשר לתפקד אחרי זה ?
אני הולכת לרופא פרטי, אבל את הצילום אני עושה דרך קופ"ח מאוחדת - כמה זמן לוקח עד שמקבלים תור (זה צריך להיות אצלי במהלך ה-10 ימים הקרובים)?
מישהי יודעת כמה זה עולה באופן פרטי ? תודה

hyb

New member
מעט תשובות

גם אני בקופ"ח מאוחדת, ביצעתי את הצילום בתה"ש, קיבלתי תור מיידי, וקיבלתי התחייבות מקופ"ח כך שלא שילמתי גרוש (מלבד ההתחייבות).
לי אישית הצילום די כאב אבל זה בגלל שהייתי נורא לחוצה ולא ידעתי למה אני נכנסת(עדיין לא הכרתי את הפורום) יש על זה שרשור מהיום. זה עניין סובייקטיבי, זה לא נעים דומה לבדיקה גניקולוגית, מרגישים לחץ כשמכניסים את חומר הניגוד ורצוי לקחת לפני כדור נגד כאבים.
אפשר לתפקד אח"כ אבל קחי בחשבון שאולי תעדיפי לנוח אח"כ, תלוי איך תרגישי. מקווה שעניתי לך קצת.... בכל מקרה

תולו

New member
הייתי היום בקופ"ח ../images/Emo5.gif

ונתנו לי תור לצילום רחם לעוד 10 ימים, והצילום מתבצע באחד מסניפי הקופה בת"א ולא בבית חולים. אני צריכה לדאוג ? לנסות להקדים ? להעביר לבית חולים ? תודה

תולו

New member
קטטר

סליחה שאני פותחת הודעה חדשה , הקודמת על צילום רחם נעלמה לה. מישהי שמעה/השתמשה בקטטר מתוצרת מדיטכט (או משהו כזה) בצילום רחם ? שמעתי על זה לראשונה מהמדקר שלי ושאמר שזה משנה לחלוטין את ההרגשה במהלך ואחרי (אין כאבים). אשמח לקבל פרטים (איפה קונים והאם אפשר סתם ככה, בלי אישור מרופא ותוך כמה זמן אפשר לרכוש אותו).

Blue velvet

New member
כן, אפשר לקנות ללא הפניה

רק צריך לקחת בחשבון שייקח זמן עד שיספקו לך אותו, כי לפעמים חסר במלאי. אנחנו קנינו במדיטכניקה, טל' 03-9254040. שיהיה בהצלחה ובקלות!

נרי כ

New member
אם את עושה אצל טוגנרייך, יש לו

כנראה מלא כאלה, או גישה ישירה אליהם. את בכל זאת צריכה לקנות את זה (240 שקל) אבל זה מגיע ישר אליו.

אמאשלהם

New member
אני מראש קבעתי לצינתור אז הוא

הכין מראש ולא קניתי כלום, נראה לי שרק צריך להודיע לו מראש והוא מתכונן בהתאם.

למעלה