ציסטות אחרי ניתוח

שולה75

New member
ציסטות אחרי ניתוח

היי בנות, עברתי ניתוח לפני מספר חודשים אצל פרופ' גולדנברג בו הוא ניקה לי ציסטות משתי השחלות, הוציאו חצוצרה שמאלית והחזירו את הרחם ל"מקום" כי הייתה דבוקה לצד, אמרו לי לעשות טיפול ישר אחרי הנתוח וכך עשיתי- טיפול שבועי. בבדיקת הזקיקים הראשונה השחלות היו נקיות אבל בבדיקה שביצעתי 4 ימים אחרי (שכבר לקחתי גונל) כבר הייתה ציסטה בשחלה השמאלית, האם יכול להיות שזה חוזר כל כך מהר? זה קרה למישהי מכן? הטיפול לא הצליח ורמת הייאוש גברה עוד יותר....

זואילי

New member
האם הציסטה הייתה רגילה?

צלולה? כי זה בהחלט יכול להיווצר מהטיפול. האם רופא הפריון שלך מעודכן? איזה טיפול את עושה? הזרעה או IVF?

שולה75

New member
IVF

זה היה טיפול IVF השביעי שלי, אחרי השאיבה הרופא שלי אמר שזה ניראה כמו אנדו ולא זיסטה רגילה שיכולה לעבור

כשמגרים את השחלות

לייצר ביציות,כך הן עושות בד"כ, נשמע שהציסטה היא זקיק. יכול להיות שזו ציסטה כחלק מעסקת החבילה של טיפולים ואנד'ו. תיידעי את הרופא שלך, מי הוא אגב? ומצטרפת לשאלות של זואילי

שולה75

New member
ד"ר וייסמן המדהים!!!

הייתי בהתחלה אצל פרופ' דור ועברתי אל וייסמן, אין מה להשוות, הרופא הזה מדהים. גם אני חשבתי שזה ציסטה כתוצאה מהטיפול אבל בשאיבה וייסמן אמר שזה ניראה כמו אנדו....את שמעת כבר על מקרים שזה חוזר כל כך מהר? חודשיים אחרי ניתוח בטיפול הראשון.

למעלה