ציניות

ציניות

אפילו, למרות שאני יודע שmgabi אומרת דברים ברצינות ולעניין, בכל זאת הרגשתי הרגשה שהיא צוחקת עלי. אבל היא לא. זה הכל בראש שלי.
איזה יופי להיות לוחם.

שרון - עיניים - מספר - משקפיים

אז ככה. בגלל איזה צירוף מקרים רגיל (בזמן האחרון הצרופי מקרים אצלי כל כך תדירים שזה נהיה רגיל) השארתי הודעה בפורום אחר על העיניים שלך. לענייננו: הייתי צריך משקפיים, עשיתי תרגילים פשוטים, ועכשיו לא רק שאני לא צריך משקפיים, אלא שאני יכול לשלוט באיכות הראייה שלי. מה שצריך זה כמה רכיבים, וביניהם: ספר קטן, שחור, בהוצאת אורעם. מגדל שמירה בגובה בינוני סמוך לעזה עזה אינספור שעות שמירה רצון, וסבלנות. אם יש לך את הרכיב האחרון, אתה מוזמן ליצור איתי קשר.

שרשור של שמשון הגיבור

שרשרו לכאן את כל מה שקשור לשמשון הגיבור, תקוותיו, שאיפותיו, הכבוד העצמי שלו, הבעיות שלו בחיים, פלישתים, ובמיוחד על הקטע הבלתי מוסבר הזה, שיש לאנשים מסויימים שמתלהבים ממנו נורא באיזה שלב, ואחרי יומיים ממש לא מסוגלים אפילו לספר לו למה זה לא ילך. ואני מתכוון לסבבה של אנשים. אחד אחד (אחת אחת) כל אחד בתחומו/ה. יאללה. אני הולך לגרד קצת דבש מלחי של חמור. ד"ש לחבר´ה.

מה אני חושב על כל אחד מכם

בהתאם להשקפת עולמי, שבשביל להיות איש קרוב למישהו, אתה צריך להיות פתוח איתו לגמרי, לדבר איתו גם על נושאים שברומו של הלב, גם בארועים טראומטיים, להיות מסוגל להיות איתו גם כשהוא מחליף טמפונים בשרותים, ולא להרתע לדבר איתו על זה שהוא עכשיו שוכב עם החברה שלך או מה, אז הנה כמה דברים. טוב, תראו, חשבתי על זה קצת, וויתרתי. יש דברים שלא שמים באינטרנט. אז כל העניין נדחה לפעם אחרת, יותר אנטימית, אם תבוא. מי שמעוניין להקדים את הקץ, אז מגניב.

ג´וקים, עכבישים ופחד

פעם מזמן הלכתי לישון במרתף מלא עכבישים. כי לא היתה לי בררה, וגם כי זה לא היה נורא כל כך. אבל נורא פחדתי מעכבישים. ואז בדיוק מישהי סיפרה שבחלום שלה היא הלכה לאיזה בית-שימוש אפל וישן, ועכבישים התחילו לבוא אליה מכל הכיוונים. ואז העכביש האחראי פתאום יצא מאיזה חור והלך לקראתה במבט מאיים. בקטע הזה עצרתי את נשימתי. אתם יכולים לנסות בבית, אבל זה לא חובה. ידעתי איזה פחד היא חוותה ברגעים אלו ממש. ואז, ככה מהמותן, היא פשוט באה לעכביש, ונגעה בו, בסקרנות, ובמין אמירה כזו "מי אתה בעצם? מה אתה מבחינה פיזית?" היא עברה לסרט אחר בכלל. העכביש הסתכל עליה ככה, במבט כזה של "וואלה?", וחזר מרוצה לפינה שלו. מאז שקראתי את זה, הפחד שלי לגבי כל דבר בעולם השתנה. אני יודע לשכוח את הסרט של הפחד, וללכת קדימה. כי כל השאר קטנוני, ולא חשוב. אז מה אם כתבתי כבר.

deep ocean

New member
ענק, אני אוהבת אותך!

ואני יודעת מי אתה. על ההתחלה זיהיתי לפי סגנון הכתיבה. עכשיו לפי התוכן, קיבלתי חיזוק למה שהרגשתי.

זה לא מתאים לשרשור שלי.

בשרשור שלי, אין מקום לדחקות ולדיבורים "אודות" משהו. כאן כותבים את הדברים עצמם בלבד. (גם ההתנצלות המיותרת שלא נתתי לך על זה שלא החזרתי לך טלפון היום - לא מתאימה לכאן)

deep ocean

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif

אז מה לכתוב כאן? על שמשון? על אנשים אינטנסיבים? אני הולכת לפי הכללים שלך. יאללה, תנחה אותי.

שמשון הגיבור לא כל כך גיבור

הוא פשוט מפחד על עצמו אז הוא מגן על עצמו מכל מני מצבים ממש כמו כולם (טוב, לפחות רובם) אז שמשון דוחף באגרסיביות את האנשים שמסביבו אפילו אם הם חברים שלו כדי להגן על המרחב הפרטי שלו ממה שהוא מחשיב כאיום על הקיום שלו. אז זה שום דבר אישי נגדך, זה כללי נגדך.

deep ocean

New member
בתור קוראת אדוקה של 4 ההסכמות

אני לא לוקחת שום דבר באופן אישי ..... וכאשר אני לוקחת, אני נזכרת בארבע ההסכמות ..... ואני נזכרת בזה שכולנו בני אדם שמפחדים מכל מיני דברים אני רצינית. זה עוזר לי.

היום היה מדהים.

אחר כך הפלצתי. ואז חזרתי לישון. עשיתי מדיטציה, ואז הפלצתי עוד פעם. הפעם גם הדלקתי אור וחשבתי על אהבה. היה מ ד ה י ם.

rubber duck

New member
היי שמשון ../images/Emo13.gif

את הסעיף האחרון יש בי
לגבי השאר מגדל מגדלי שמירה ואני לא הולכים ביחד
( לא עושה מילואים כבר 4 שנים ) ומעבר לכך המשקפיים לדעתי הםמ חלק מהשינוי שאני עובר
זו אולי האנטי טזה לעיניים השקועות והמיוחדות שלי
אני מקבל את זה ויכול להיות שבתוך תוכי אני אפילו רוצה את זה
בכל מקרה כיף לקרוא את דבריך
באהבה
שרון

בעיניים פקוחות

אז ככה: לפי מה שאומר האיש בספר, הוא למד מד"ר בייטס, שהמיקוד של העיניים נקבע לא רק לפי הקימור של העדשה, אלא הוא פונקציה של כדור העין בעצמו! אם מותחים את גלגל העין, או מכווצים אותה, או מאריכים, אז המיקוד הפסיכי שלנו מתשנה! דעה זו מנוגדת להנחות העבודה של רוב האופטומטריסטים, לדעתי. (הכינותי מבעוד מועד תרשים שמסביר את זה אבל הוא לא מדיוק) בכל אופן, ד"ר בייטס אמר, שבגלל שגלגל העין קצת מקולקל, אז זה ממש מטופש לעוות את המציאות בשביל שתתאים לעין, לא? בייטס מסביר שלדעתו, השרירים העדינים שקובעים את הכיוון של העין, קובעים גם את הפחיסות שלה. הוא אומר שצריך להרפות את השרירים (וזה אומר גם את השרירים בשאר הגוף, כי ההשפעה ההדדית חזקה) ושכדאי לא לאכול דברים שמעכירים לנו את הדם והשרירים (בואו לא נתעכב על זה, בבקשה), וכדאי גם לעשות קצת תרגילים של מיקוד תוך כדי תשומת לב להרפית העיניים וגם תרגילים כלליים למניעת ניוון והתקשות השרירים בגוף. זהו. מכאן תצטרכו לקרוא בעצמכם. בשביל ההדיוטות שביננו: קחו טיפת מים, ותראו איך הכל מקורות האור (שמש, מנורה) מתמקדים ומתעותים בצד השני של הטיפה. אז ככה זה גם בנוזל שבתוך העין. אבל מצד שני, אם אתם הדיוטות אתם לא יודעים מה זה הדיוטות, נכון?

עצה

תבדוק בהוצאת אור-עם, בין כל ערמות הזבל הניו-אייג´י שיכול לפרנס פה את רוב חברי הפורום לפחות שבעים שנה, יש ספרון קטן, שחור, עם גזר, שמדבר על משקפיים או הסרת משקפיים. אם לא תשאל איך תדע?

deep ocean

New member
קריקטורה טובה

היא באמת מדגימה את זה. אבל הקריקטורה לא מראה את ההמשך- מה עושה האדם שמסובך שם עם הנדנדה? הוא לפעמים מעיף את האדם החוצה מהחיים שלו ופה הכאב שלך.

למעלה