צינור ירוק

elimalka

New member
צינור ירוק

האם צינור ירוק יכול להיות מותקן חיצוני כאשר או תפוס על הקיר באמצעות שלות ? חוקי?

shoulhadida

New member
מרירון עדיף.

מרירון עדיף יפה ולאורך זמן. צינור ירוק במשך הזמן נראה דאוי ולא מתוח בין שלה לשלה לא יפה בהתקנה ולא עמיד בשמש. יותר מקצועי לעבוד במרירון כאשר ההתקנה גלויה על קיר. אם הקיר הוא פנימי במסדרון למשל יש אפשרות לעבוד עם תעלות אצבע מתקבלת תוצאה יפה יותר . בהצלחה. שאול

elimalka

New member
אני לא מדבר על יופי

אני מדבר על תקן ואם זה יעבור ביקורת. ראשית זה לא חשוף לשמש זה בבניין ציבורי (חידוש אספקה). מה שחשבתי זה לעלות מהריצפה עם הצינורות עד המנורות בקירות. אני מתכוון להשחיל כבל ירוק XLPE בתוך הצינור...

shoulhadida

New member
יש צורך בהגנה מפגיעה ולכן....

אם ברצונך לעלות מהרצפה יש להגן על הכבל מפני פגיעה מכנית ולכן תצטרך או להניח בתוך תעלה מפח מגולבן או להגן על הכבל בעזרת תעלות אומגה מגולבנות. שאול

shoulhadida

New member
שאלות לא מובנות.

השאלות לא מובנות. א. מדוע עליך לעלות מהרצפה למנורות. אין מפסק או קופסאת חיבורים שממנה אתה מזין את המנורות? ב. בתשובתי הראשונה אמרתי מרירון או תעלות אצבע.על כך אמרת שלא מענין היופי. בקיצור הכלל הוא שיש להשתמש בסוג ההתקנה המתאימה לשטח ויש צורך בהגנה על הכבל מפני מזג האוויר ופגיעה מכנית. צינור ירוק ניתן למעיכה כך שלא מגן מכנית. יתכן שצריך לסתת את הקיר ולטייח את הצינור זול יותר ובטוח יותר. שאול

elimalka

New member
לחצוב לא רלוונטי

זה עמוד יציקה של הבניין. אני עושה תשתית חדשה, מה שקיים בתיקרה לא רלוונטי. אני צריך להתקין 4 גופי תאורה, אני מעוניין מהמספק שיהיה ליד הלוח חשמל, לרדת עם צינור לריצפה ולעלות מהריצפה כלפי הקיר שעליו יהיה הפלורסנט.

shoulhadida

New member
מה הבעייה.

מדוע אתה צריך להגיע לרצפה לרדת ולעלות. מהלוח תוציא קוו לקופסא מהקופסא צא ל 4 גופי התאורה ורד לקיר שעליו ברצונך להתקין פלורסנט. בנוסף רד מהקופסא למפסק יחיד או כפול. את כל התשתיות החדשות בצע בעזרת תעלות אצבע. התקנה יפה ולא פרטש צנרת ירוקה ומגעילה בהתקנה גלויה. שאול

asher40

New member
נראה לי שאתה יוצר לעצמך בעיה...

ראשית ,לא נהוג להתקין צינור מריכף בחוץ וצבעו בכלל לא פקטור כאן. מעצם העובדה שאתה מגיע מלמטה כלפי מעלה ,גם אם תאטום בסיליקון את פתח הצינור ,בעתיד ומיוחד אחרי פתיחה של מישהו אחר ,את גוף התאורה ,יתכן והאטימות תיפגע. התקן לגבי סוג הצינור/תעלה בחוץ ,משתנה לפי המיקום ,קירבתו למגע יד אדם ופגיעות מיכאניות. אשר.

elimalka

New member
למה אני צריך לאטום

עם סיליקון? אני עולה עם הצינור לתוך קופסאת ביקורת, ומהקופסא נותן הזנה לגוף תאורה.

asher40

New member
הכוונה היא ,איטום הצנרת המגיעה ...

...מלמטה כלפי מעלה.

למעלה