שווארמההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה את הטחינה עם לימוווווווווווווווווון ....
ה הברווז המכוער New member 24/2/15 #41 שווארמההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה את הטחינה עם לימוווווווווווווווווון ....
ה הברווז המכוער New member 24/2/15 #43 אבל אבל אבל חשבתי ש...ש...ש שהכוס כבר בארא ... מה, לא ?!... ("בארא" בערבית = "בחוץ"בעברית).
D donjonjon New member 23/2/15 #11 דוחה דוחה דייט במיוחד שהוא דייט ראשוני כי סיכוי משני לרושם ראשוני, לא בא לך להתעטש כל הדייט.
N nadavnaaman New member 23/2/15 #17 תראי... אני מצונן כבר שבוע, מי אני שאבוא בטענות על צינון של אחר?
N nadavnaaman New member 23/2/15 #21 לגמרי, בלי להתלבט זה לא ממש משנה לי, אני לא מגיע עם ציפיות או תוכניות. אם היא מסוגלת לצאת מהבית.. מצידי..
לגמרי, בלי להתלבט זה לא ממש משנה לי, אני לא מגיע עם ציפיות או תוכניות. אם היא מסוגלת לצאת מהבית.. מצידי..
ס סערה קטנה New member 23/2/15 #24 אני מבטלת אין סיכוי, בעולם כולו, שדייט שלי יראה אותי מתעטשת 6-7 פעמים ברציפות, בעודי מנסה לחנוק את האפצ'י שלי ויוצא לי עיטושים כמו סנאי.
אני מבטלת אין סיכוי, בעולם כולו, שדייט שלי יראה אותי מתעטשת 6-7 פעמים ברציפות, בעודי מנסה לחנוק את האפצ'י שלי ויוצא לי עיטושים כמו סנאי.
ב ברוס12 New member 23/2/15 #37 אז זה סיגנון חופשי, קח את זה לאן שבה לך.. מקווה שעניתי לך חבר, ערב טוב לך ולשאר חברי הפורום.
ה הברווז המכוער New member 23/2/15 #28 תב תבשיל טוב מתבשל לאט לאט ואפילו כול הלילה ... "החיפזון מהשטן"... ושוב אנחנו חוזרים "לקלישאות" מהשירשור הקודם שלך ...
תב תבשיל טוב מתבשל לאט לאט ואפילו כול הלילה ... "החיפזון מהשטן"... ושוב אנחנו חוזרים "לקלישאות" מהשירשור הקודם שלך ...
E etai677 New member 23/2/15 #29 דייט דוחה צינון מזמין אותה אולי.. קצת תה עם ערק, מקלחת חמה משותפת.. מלביש אותה בבגדי אחות והצינון שלך נס על נפשו
דייט דוחה צינון מזמין אותה אולי.. קצת תה עם ערק, מקלחת חמה משותפת.. מלביש אותה בבגדי אחות והצינון שלך נס על נפשו