צימר טבעוני

צימר טבעוני

היי כולם!
מישהו יכול להמליץ על צימר טבעוני ? עדיף צימר שמגיש גם אוכל או לפחות ארוחת בוקר.
לא משנה איפה בארץ.

תודה לכולם מראש

יש לי המלצה

לא מדובר על צימר טבעוני, אלא על צימר ידידותי לטבעונים מאוד מאוד +
מדובר בצימר בישוב שנקרא מעונה, הנה הקישור אליו.
גילוי נאות- הצימר הוא של הורים של בן קבוצה שלי, ולכן יש אפשרות שאני משוחדת. הם תמיד מכינים למתארחים ארוחת בוקר, ולי הם הכינו ארוחת בוקר טבעונית וטעימה כל פעם שהתארחתי שם.
יש שם שני כלבים ואינסוף חתולים, ככה שבעיות עם בעלי חיים אין להם, זה לא ליד שום מקום ניצול [רפת או משהו כזה], אבל זה כן ליד מקומות מדהימים לטיול אם זה מעניין אתכם.

דייהטסו

New member
הבית של שירי- אמירים

בעלי המקום נחמדים מאוד וצימחונים או טבעונים, הצימר מצויין, שפע פינוקים טבעוניים במקרר, מומלץ מאוד

ladybug6

New member
הייתי לפני כשנה בצימר ביישוב מנות

נקרא "הגר ויאיר"
מרשים להביא כלבים,
הכיבוד שהיה בצימר היה פירות, עוגיות לוטוס, קפה ונדמה לי שמראש ביקשנו לא להשאיר חלב פרה במקרר ואכן היה שם רק מים ומיץ.
אפשר היה להזמין ארוחת בוקר בתוספת מחיר סמלית ומראש אמרו לנו שאין בעיה שהיא תהיה טבעונית. הם עובדים עם שף חיצוני שנכון למתי שהיינו שם הכין לנו ארוחת בוקר טבעונית ומהממת בשמחה. היו מלא ממרחים שווים, כל מני סלטים, ירקות קלויים, צלחת פירות, לחמים טריים, מיני-פשטידות בצל, אבוקדו, חמוצים, מיץ.. התפוצצנו והרגשנו שהוא ממש התאמץ לפנק ולא סתם יצא ידי חובה.
ממליצה בחום

mayamee

New member
הייתי שנה

שעברה באבירים...בבקתה בתוך יער, המשפחה המקסימה גרים ליד. האישה מכינה אוכל טבעוני טעים טעים...חפשי אותם. מומלץ ביותר

למעלה