אם המרחק לא מפחיד אותך ובא לך להשקיע
יש את 'בקתה בערפל' בנמרוד (היישוב היהודי הגבוה ביותר בארץ- יותר גבוה מנווה אטיב, טיפה אחרי החרמון לכיוון מג'דל שמס).
הייתי שם פעם אחת עם המשפחה (באחת מהבקתות העליונות), ועוד פעמיים עם אסיה (בבקתות הבודדות)- הנוף מהמם, הבקתות שוות לאללה (יש אח/קמין עצים, ואין טלויזיה
), ארוחת בוקר מפנקת מפנקת מפנקת (שווה להוסיף את הכמה כסף שהם רוצים בשבילה. בחיי.).
הבקתות הבודדות באמת בודדות, באמצע מטע דובדבנים, אם הולכים בסוף החורף-תחילת האביב אפשר לקטוף כמה שרוצים
הן די גדולות, לדעתי זה רק מוסיף לחוויה.. יש לכן מרפסת פרטית, בריכונת חמודה, מין מבואה סגורה בכניסה לצימר עם ספות וחלונות זכוכית גדולים- ממש כיף לשבת שם.. בפנים יש עוד פינת ישיבה והמיטת בגלריה למעלה עם חלון לברכת רם.. בחורף זה יותר מרשים.
וחוץ מזה, יש בנמרוד את 'קדרת המכשפה והחלבן'
, שעכשיו כבר אין לי מה לאכול שם, אבל שתי קרניבוריות כמוכן יהנו בטירוף (גם אם לא תגיעי לבקתות בנמרוד ואת באזור- תגיעי לשם. בחיי.)
. [אה, ובלי להתקמצן ולהזמין לפחות קדירה אחת
]
*הפעם האחרונה שהיינו שם הייתה לפני שנתיים וחצי, כך שיש לקחת את דבריי בערבון מוגבל.
**בפעם האחרונה ששלחתי מישהי למכשפה והחלבן הייתה לפני כמה חודשים, היא חזרה עם ריר בפה לספר לי כמה טעים היה לה.