צימצום פערים..

בועז ד

New member
צימצום פערים..../images/Emo9.gif

לחברים ערב טוב: בנתיים ביחס לעונתי שלי ירדו רק 24% עכשיו נישארו שבועיים לצימצום פערים..
בועז

טל שמאי

New member
אוקטובר הסתיים כקר מהרגיל כשצפית

חם מהרגיל. נובמבר הסתיים כקריר מהרגיל אבל לא גשום.

טל שמאי

New member
ציינתי - בנובמבר לא אחיד בכלל

לא ניתן לשייך אותו לגשום ולא ליבש - כשצפית גשום מהרגיל. אוקטובר - לא אחיד עם נטייה לגשום. צפית יבש.

בועז ד

New member
אוקטובר יבש?? נובמבר יבש??

ציטוט מהתחזית: אוקטובר: טמפ גבוהות מהרגיל כמויות גשמים מתחת לממוצע,באופן מקומי יהיו אזורים עם כמויות מעל הממוצע. חיפה 15 מ"מ ,ת"א 10 מ"מ,דגניה א 5 מ"מ, ירושלים 15 מ"מ מרום גולן 25 מ"מ הר כנען 20 מ"מ ,ב"ש 15 מ"מ,אילת 10 מ"מ. אוקטובר מבחינת משקעים סביר בהחלט,טמפ טעות נובמבר: כמויות גשמים מעל הממוצע טמפ נמוכות מהרגיל חיפה 145 מ"מ,ת"א 135 מ"מ,דגניה א 90 מ"מ,ירושלים 100 מ"מ מרום גולן 155 מ"מ הר כנען 160 מ"מ,ב"ש 35 מ"מ אילת 5 מ"מ. נובמבר מבחינת טמפ
לגבי הכמויות בעייתי משהו,בממוצע ירדו 56% ולזה אני מתייחס. לגבי דצמבר מוקדם מאוד לקבוע מקווה שידביק את הפער.. המטרה סה"כ להגיע לדיוק בחיזוי כמויות גשמים על בסיס חודשי/שנתי ולא כל בדיקה של הצפי שלי לצאת בהכרזות כישלון כישלון עוד לפני שניגמר.. אוקטובר סביר בהחלט,נובמבר הצפי היה לסוער סך הכל היה סביב הממוצע (לבטח לא יבש).כנ"ל לגבי דצמבר הצפי היה לסוער..בנתיים יבש.. נ.ב. משנה הבאה הצפי יהיה שונה,יותר פרטים ומגמות (סיכוי ל"כישלון" גדול יותר..כי על כל פיפס שאתן יקפצו הרבה אנשים.. ובכל זאת לדעתי צריך לשפר את התחזית וחלק מהשיפור הוא בכניסה לפרטים ולא בתחזית כללית לחלוטין). כגון סביב הממוצע ומטה.. בועז

למעלה