צ'ימיצ'ורי ?

Master Stav

New member
צ'ימיצ'ורי ?

למי יש מתכון מנצח ? מבטיח להביא את שלי ....בעתיד המאד קרוב

צ'ימיצ'ורי של אריאלה פיקסלר אלון

רוטב צ'ימיצ'ורי ארגנטינאי אמיתי חומרים להכנת כ- 1.5 ליטר רוטב: 1 ק"ג פטרוזיליה 1/2 ק"ג בצל 1/2 ק"ג גמבה אדומה 400 גרם שום טרי 500 מ"ל שמן 350 - 400 מ"ל חומץ רגיל 30 גרם מלח דק 20 גרם פלפל שחור טחון טרי מעט אורגנו יבש מעט פפריקה מתוקה אדומה עלה דפנה מפורר (לא חובה, אבל מוסיף המון) אופן ההכנה: 1. קוצצים את הפטרוזיליה, השום, הבצל והגמבה ומערבבים עם יתר החומרים הנוזליים והתבלינים. טועמים, מתקנים תיבול ומניחים ל-4 ימים. 2. למי שאוהב חריף - ניתן לקחת חלק מהרוטב הרגיל ולהוסיף לרוטב 2-3 פלפלוני צ'ילי חתוכים (כל אחד לפי טעמו, רק לא לשכוח לרשום על הקופסא שזה חריף...). עצה: את הבשר, רצוי להשרות 3-4 ימים ברוטב, לא לפחד זה רק יעשה להם טוב (עוף ודגים אפשר רק לילה).

naty10

New member
צימי שלי

הסוד הכמוס הוא לאחסן יום במקרר לפני שאוכלים. 2 ראשי פטרוזיליה 2 גמבות אדומות 2 פלפלים חריפים[אפשר צילי או סודני] 1 ראש שום מרוסק 1 כוס שמן זית חצי כוס חומץ בן יין חצי כפית מלח דק 100 גרם צנוברים קלויים מרוסקים. את כל התערובת הנל לאחסן בכלי זכוכית לפחות ליום ולאחר מכן לזלול.......לא נשאר כלום בטוח ...בתאבון

DCS

New member
ללא ספק של אריאלה

כנס לסדנא המצולמת שלה

Master Stav

New member
הצ'ימצ'ורי שלי ...

1 חבילה של פטרוזיליה קצוצה דק דק דק ועוד קצת דק ( גם הגבעולים ) 1 ראש שום טרי 1 כפית אורגנו טרי 1 כפית צ'ילי חריף חצי כוס חומץ חצי כוס שמן קנולה כבישה קרה 1 כפית מלח את כול המרכיבים חוץ מה םפטרוזייה שמים במעבד מזון וטוחנים לפירורים .... מוסיפים את הפטרוזיליה ונותנים עוד 5 שניות עירבול מוציאים לצלחת עמוקה ומניחים לתערובת לנוח כשעה .....להתערבב במיררקם ובטעמים טועמים ..והיה וטוב ....מבסוטים והיה ורוצים להוסיף משהו עושים זאת ידנית ...ומגישים המהדרין וזה סוד ארחנטינאי שקיבלתי מוסיפים אחרי שמוציאים מהמקרר 2 פקקים של יין אדום ומערבבים .... ילה בשר

למעלה