צילו!!! דחוף!!!

greenguy2002

New member
צילו!!! דחוף!!!

טוב, הנה גם אני מוצא את עצמי בצד השואל....:) אז ככה, לכל מי שלא התקבל, עירער וכתוצאה מהעירעור התקבל לעתודה, איך עשיתם את זה??? אשמח את תפרטו את כל התהליך, למי פניתם, מה כתבתם? האם כבר מאוחר אם מדובר במישהו שהיה אמור להתחיל ללמוד בסמסטר אביב...

greenguy2002

New member
לאאא אני יותר דחוףףףףףף!!!!!!!

קפיץ קפוץ טרה לה לה....סתם סתם...חחח....

Zheka

New member
been there done that

ואני אפילו התחלתי באמצע נובמבר עם כל העסק... אתה בא לבקו"ם או איך שקוראים לזה ומנדנד. יום אחד לא יספיק לך. הם ייאלצו אותך להביא מסמכים על כך שאתה אכן מצליח להתקבל למוסד (כלומר, עליך לקנות ערכת הרשמה ולהרשם - אחרת זה לא יעבוד - ולהצליח להתקבל -גם, חשוב) עם זה אתה בא לבקו"ם. שם אומרים לך: "איך בדיוק אתה טוב יותר ממשה/חיים/סימה שגם כן רוצים ללמוד?" "היה לך כבר זמן להרשם" וכו´. תעמוד על שלך. הסבר להם למה זה מה שאתה רוצה לעשות. תבוא לשם כל יום. תדרוש לדבר עם דרגים גבוהים ככל האפשר (הפקידות/פקידים - תפקידם להוות חומה - ועליך לעבור אותה). לי זה הצליח. לקח לי חודש + 2 קילו של עצבים. והאמת, זה בכלל לא שווה. אז, תחשוב שוב.

greenguy2002

New member
הממ...לא זאת בדיוק הבעיה אבל תודה!

לפי מה שזכור לי שיש פה כמה חבריה, שלמרות שהתקבלו למוסד האקדמאי לא התקבלו לעתודה, עירערו באיזושהי צורה, ואז כן קיבלו אותם. נראה לי שישו הוא אחד מאלה, אני צודק ישו??? אז הייתי רוצה לדעת איך בדיוק הם עירערו, צעד אחר צעד, מה אמרו, כתבו וכדומה.... תודה בכל אופן גרין...

Zheka

New member
נו, ובמה זה שונה ממה שאני סיפרתי לך

הרי קודם נאלצתי להצליח להתקבל למוסד, בכדי להביא להם את המסמך העיד על כך שהתקבלתי. ולא היה שום נוהל מיוחד. רק באתי ודרשתי. כל יום בערך. עד שהקצינה התמלאה רחמים אליי. או שמא קלטה שזה לא יעבור לי.

Hawk17

New member
טוב שאמרת.

מעניין. אין מצב שייתנו לי לפני שהבאתי מסמך שהתקבלתי למוסד?

שלחתי פקסים.. ודיברתי הרבה בטלפון

כתבתי על זה שאני ממשפחה שכולה מוכרת ע"י משרה"ב, אז הם אמרו שבאמת יש נטייה לסייע למשפחות כאלה בצה"ל - ואז רמ"ד קד"צ בכבודו ובעצמו מתקשר אלי ואומר לי ללכת ללמוד ביום ראשון, כאשר ביום רביעי אני צריך ללכת לבקו"ם ליום חיול, וממה שאני קורא פה יש לי באמת סיבה לחשוש (רציני).

greenguy2002

New member
תודה ישו!!!

תודה, נראה לי שעזרת לי כי גם האדם עליו מדובר יכול לצערי להציג את הנימוק הזה...אני מקווה שזה ילך...לילה טוב!

Zheka

New member
אני לא יודעת

לצבא אף פעם אין דפןס פעולה בדברים חריגים. זה מה שאמרו לי בזמנו (לפני 3 שנים בדיוק), לך תדע מה עובר להם בראש עכשיו.

למעלה