צילומי FUR הסתיימו להם

shiray

New member
צילומי FUR הסתיימו להם

כן כן, מסתבר שהצילומים שהחלו ממש לא מזמן הסתיימו להם כבר. עכשיו רק צריך לבדוק מה הפרוייקט הבא שלה. אני לא יכולה לחכות...

Kidmaniac Liron

New member
וואו..... זה היה מהיר, אני בשוק

מעניין מה זה אומר. וגם אני מאוד מעוניינת לדעת מה לעזאזל היא הולכת לעשות עכשיו. אני מקוה שזה יהיה הסרט The Lady From Shanghai

shiray

New member
גם אני ממש מקווה שזה יהיה זה!

מתה שהסרט הבא שלה יהיה טוב, וזה נשמע כמו פרוייקט מעולה! ובאמת מעניין מה הקצב ההיסטרי הזה אומר... זה גם לא כמו ב"השעות" שהיה לה זמן מסך של 30 דקות גג... זה גם לא דוגוויל שהכל על במה אחת וזהו... אין לי מושג איך צילמו כ"כ מהר...

liat tal

New member
וואו

בהחלט ממש ממש מהר! וכן... מעניין באמת מה הפרוייקט הבא

GALCLASSA

New member
זה באמת היה מהיר

תגידווו... היא לא הייתה אמורה להיות במכשפה האריה וארון הבגדים ? הייתי בטוחה...

shiray

New member
גם אם כן,

הבנתי שמדובר בדיבוב... לא משהו שייקח ממנה יותר מדי זמן וכוחות... ואני רוצה כבר את הליידי משנחאי! חח

GALCLASSA

New member
לא אבל ראיתי טריילר של הסרט ו..

אמרו את השם שלה או משהו

shiray

New member
הא? אז אין לי מושג...

ככה זה עבר בשושו ועוד לא נכתב בIMDB בכלל?!

GALCLASSA

New member
אוי חחח שכחתי את המילה לא !

לא אמרו את השם שלה וזה מוזר כי אני זוכרת שאמרו שהיא תקבל 20 מיליון דולר על כל סרט בסדרה של שלושה סרטים כלומר 60 מיליון דולר אני זוכרת שהייתה כתבה

shiray

New member
דיברו גם על עסקת דיבוב

לכמה וכמה סרטים של דיסני עבור 100 מליון דולר... לא יצא לפועל... אולי עכשיו אחרי שהיא תדובב את הפינגווין ותבוא עם טי-שירט לעבודה (כמו שכל השחקנים אומרים.... ), היא תחליט להמשיך בזה...

GALCLASSA

New member
לא נראה לי

היא תמיד אומרת שמה שהיא אוהבת זה הדמויות המפותחות האתגר לא יודעת...

shiray

New member
והאתגר בסמנתה היה....?

היא אחת שאם אפשר להגיד 2 דברים על בחירת הסרטים שלה זה שהיא בוחרת סרטים מגוונים, ועדיין מפתיעה עם חלק מהבחירות שלה... היא עושה את השעות, קולד מאונטיין ודוגוויל ואחרי זה אחת TSW.... עכשיו BW....

shiray

New member
חחחח לא ממז הולך ביחד....

גם בתמונות פפראצי שלה היא עם מלא שכבות ובגדים מתוחכמים וזה...

ערן1987

New member
אבל אז היא תהרוס מוסכמות בדיבוב

שמפורסמים עושים.. את יודעת,שכולם אומרים משהו בסגנון "הגעתי מהבית שלי עם חולצת טי-שירט וג'ינס,אפילו את השיער לא הייתי צריך לסדר"

ערן1987

New member
*ערן ייצא אידיוט*

מתי היא התחילה את הצילומים של זה?! ואם הצילומים של הסרט נגמרוו,למה רוצים להוציא אותו באמצע 06'? עדיין יש סיכוי לסרט לצאת בסוף השנה!

shiray

New member
אי שם במאי

The Associated Press April 5, 2005, 12:52 PM EDT Nicole Kidman and Robert Downey Jr. are to star in a film about photographer Diane Arbus to be shot at Brooklyn's new Steiner Studios. Douglas C. Steiner, chairman of the Hollywood-style complex in the borough's former Navy Yard, announced Tuesday that "Fur" is to be directed by Steven Shainberg, in agreement with River Road Productions. With "Fur" moving in and the film version of the hit Broadway musical "The Producers" currently being filmed on four of the studios' stages, Steiner said, "were completely full even before weve finished building and officially opened." The 15-acre Steiner Studios is rising as the largest modern production facility east of Los Angeles. Set construction for "Fur" begins immediately on a 16,000 square foot sound stage at Steiner -- one of two to be used for the film. Shooting is scheduled to begin next month, continuing through July. Based on Patricia Bosworth's "Diane Arbus: A Biography," the screenplay by Erin Cressida Wilson presents an imaginary portrait of the life of the late New York fashion photographer known for her photo images of eccentric personalities from the 1950s and 1960s. She committed suicide in 1971. Copyright © 2005, Newsday, Inc ולגבי התאריך שבו הסרט אמור לצאת- אולי העריכה הרבה יותר איטית בגלל שזה סרט דל תקציב? אין לי מושג... אולי פשוט הם מקפידים בעריכה יותר מגיתאי?!

ערן1987

New member
אהבתי את 2 השורות האחרונות ../images/Emo6.gif

בכל מקרה,דל תקציב או לא-כמעט שנה? הסרט אמור לצאת ב-30/6/06,כמה זמן לוקח לערוך סרט?!

shiray

New member
חחח

אחרי שלקחו לי חודשים לסרט שלי, שהיה בסוף 13 דקות, אני לא אתפלא מכלום חחח... ואולי זה יוקדם. לא יודעת.

ערן1987

New member
אני מקווה שזה יוקדם

עדיין אפשר לשחרר אותו לתקופת האוסקרים!

למעלה