צילומי ערום ???

talipeled

New member
צילומי ערום ???

הוא רוצה לצלם אותי צילומים "ארוטיים עדינים" בלי בגדים להסכים ? בנות גם לכן הציבו בקשה שכזו ? הסכמתן ?

רחלילי

New member
סוף סוף נהיה כאן מעניין

מי זה הוא? בא לך ש"הוא" יצלם אותך? אם כן אז מה שאלה אם לא בא לך אז מה שאלה ומה ההתלבטות? אנא שתפי אותנו בשיקולים שלך לכאן ולכאן.

שמופית

New member
לא, לא קיבלתי בקשה שכזו

ואין ספק שגם לא הייתי מסכימה. שום דבר טוב לא יכול לצמוח מזה לדעתי ובמקרה הכי גרוע, התצלומים מתגלגלים לידיים הלא נכונות (החבר´ה מהצבא, הילדים לעתיד, אבאמא). אבל - אם הוא צלם או חובב צילום ויש לו את זה, אפשר אולי להסכים לצילומים עדינים כמו הצילום של נטלי עטיה על הכורסא (עירום אבל לא ראו כלום).

ayush

New member
מי זה "הוא" ? ומה את מרגישה כלפי זה

נראה לי שוקא מזכרת נחמדה... רק השאלה מי מצלם ואיך. במצלמה רגילה כמעט בטוח שלא הייתי מסכימה (בגלל הפיתוח וכל העיניים והידיים שהפילם עובר דרכם..) אבל בדיגיטלית... למה לא ? אם את מרגישה בנוח אז אני לא רואה בעיה. אם מבחינת זה כפיה ורק כדי לרָצות אותו - אז ממש לא.

talipeled

New member
מתלבטת

מצד אחד זה יכול להיות נחמד ומגרה מצד שני זה יכול להיות מסוכן לא ? נראה לי בכל מקרה שזה מגרה את שני הצדדים

נופר30

New member
ולי פתאום צצו תמונות של טומי לי

ופאמלה אנדרסון ( ככה קוראים להם לא ?) לא הייתי עושה את זה ולו מעצם העובדה שאולי זה יפול לידיים הלא נכונות

נופר30

New member
ועכשוו כשקראתי את השאלה שלך גם

בפורום הריון ולידה אז התשובה שלי היא האם את מרגישה מספיק נשית וסקסית בשביל לעשות את זה ? כנראה שבעלך חושב שכן וזאת מחמאה גדולה

שמופית

New member
כן, גם אני ראיתי את השאלה שם ../images/Emo45.gif

ומשום מה, זה נשמע לגמרי אחרת. במיוחד אם הצילומים יהיו עדינים ובטעם טוב ולא סתם לעמוד בעירום מול המצלמה...

talipeled

New member
לא יודעת מה אני מרגישה

לפעמים אני מרגישה גועל לפעמים יותר טוב הוא בכל מקרה באמת חושב שאני נראיית טוב

אם את זוכרת גם אשתו של ברוס וויליס

דמי מור הצטלמה בערום כשהיא היתה בהריון והצילום היה מאד לעניין אז עם זה הרעיון של בעלך אז אני הייתי הולכת על זה.

דעתי....

אם את עטורת צלוליטיס וציצים נפולים שלא תעזי... ואם לא, אני חושב שזו חוויה זוגית ומזכרת "נעורים" מאוד יפה להמשך החיים שלכם יחד.

נופר30

New member
מה זה משנה אם היא עטורת

צלוליטיס וציצים נפולים ? אם בעלה חושב שהיא מדהימה ככה מי אתה שתנפץ לה את הבטחון ?

למעלה