צילומים

צילומים

מי שראה את אתר הזיכרון לאבי, מיכאל שיפר, ראה אולי את הגלויות של העיירה ברזסקו (אולי הכתיב מוטעה) ובית הכנסת של טרנוב שקניתי באתר www.atotaynu.com גם הצילומים של בית הכנסת של סדגורה ומשכן הרבי באתר של חנה HANNAB73 לזכרון אביה קנוי שם. אני עורך עכשיו את האוטוביוגרפיה של אשתי ז"ל שמתיחסת למשפחתה שחיתה במאה ה 17 באלטונה (היום חלק מהמבורג שבגרמניה) ועברה לברלין. אני מחפש תמונות לאיור מ ALTONA (מצאתי קצת ברשת אבל לא במיוחד רלבנטיות), מברלין בירת גרמניה מלפני מלמת העולם השניה, ומלונדון ב BLITZ . אם מישהו יודע איפה אפשר למצא כאלה, אודה לו מאד.

כוכה

New member
Google Image

יש תמונות וחלקן רלבנטיות. תקליק ALTONA GERMANY Uאח"כ ברלין או כל מקום אחר ותקבל שפע.

א77

New member
הנה כתובה מאלטונה משנת 1841

ועוד פעם אל תשלם כסף אל תמונות וירטואליות. אוליי תקבל בחינם במקום אחר. נישט אשאד אויף א יידיש געלט?!

תשלום עבור תמונות

אני חושב שהמפעל של www.avotaynu.com ראוי לעדוד. המחיר של התמונות לא רב ( 2.50 $ ) ויש שפע של תמונות. התכתבתי באימייל עם האספן של הגלויות המקוריות. Tomasz Wisniewski" <[email protected] יש לו כנראה שפע של חפצים וספרים מענינים. הוא הציע לי ספר על TARNOV (שם נרצחו רבים מבני משחתי בשואה) היהודית אבל הספר בפולנית, שפה שאינני מבין. אנסה את העצות שקיבלתי. תודה

א77

New member
חושבני, שאצלי היית מקבל

את סדיגורה לדוגמא יותר יפה. אצלי המחיר הוא פחות מאצלם. אצלי זה ב2.50 דולר פחות מאצלם בפרט לחברי הפורום

א77

New member
יש כתובה גם מברלין

אגב, את התמונה של סדיגורה, שהוא דיי ידוע, יש אותו בכ"כ הרבה מקומות, הוא נפוץ מאד. יש לי תמונה של מתפללים בקלויז שם בפנים, לפני 90 ! שנה. יש לי תמונות גם מלפני שנתיים. אבל ככלות הכל, את סדיגורא שעשיתי בעצמי, עם הצבע האוריגינל, כפי שכבר הכנסתי לפורום. לא תמצא בשום מקום. הייתי נותן לך לו היית מבקש

למעלה