צילומים !!

swindi

New member
צילומים !!

היי אני סטודנטית לצילום כרגע עובדת על תיק עבודות של אופנה ניכנסתי לאתר הזה במקרה וממש התלהבתי אני ממש וצה לצלם את אלביס הישראלי לאיזו הפקה שאני עושה עם דוגמניות וצוות הפקה גדול אם יש משהו שרוצה להשתתף אז לשלוח לי בבקשה למייל תמונות שלכם , בתמורה תקבלו את כל התמונות למזכרת/פרסום או כל דבר אחר [email protected]

היי...

שלחתי לך מייל וקיבלתי בחזרה בג'יבריש....יש איזו בעיה במייל? בכל אופן אכתוב לך במסר כאן בתפוז... ליאור

tcbelvis

New member
ושוב נצאה אל הדרך יד ביד בדרך אל הפארסה

ששמה אלביס הישראלי בשלשלת זהב עם אחד לדרך ושירו של אלביס על גב ועד לשערי גרייסלנד בודאי נגיע עוד מעט אם לא עכשיו ועד לערי ממפיס רקיע בודאי נגיע כי דרכנו לא לשווא וגם אם ארוכה הדרך ורבה הדרך עוד כוחם של החקיינים לעשות בושות רב ועד לשערי רקיע בודאי נגיע להפוך את את המלך לליצן הגוד שאבס

יוסי...

דבר ראשון אני האחרון שיעשה צחוק מאלביס וחוץ מזה כבד את עבודתה של הבחורה...מה היא תחשוב ... אתה הרי יודע שאני לא חקיין ואני בא לעזור לה בכדי שתצא לה עבודה טובה ומוצלחת ללא שום תמורה... העיקר שייצא כראוי... ליאור

tcbelvis

New member
ליאור אתה אנציקלופדיה אלביס .יחד עם זאת

כמו תמיד שעולה ענין חקיינים אלביס אנו תמיד נתקלים באסכולה של טוויג ופמלייתו .אין דבר וחצי דבר מול המיידלע הצעירה .אך תמיד שאני שומע אלביס ישראלי אני יורד למקלט. מאוד חם היום תשתה סודה עם אשכוליות הגוד שאבס המן הרשע

swindi

New member
ליאור תשובה למייל

היי ליאור ביקשתי שתשלח לי תמונות למייל אם תוכל , בתודה אורית ותכתוב לי למייל אני לא נכנסת לפורום

tcbelvis

New member
swindi את יותר מזומנות לפורום

לא אחת תלמדי להכיר תמהונים כמו עבדך הנאמן בפורום הנ"ל.יחד עם זאת כל ענין חקייני אלביס בארץ הקודש פחות או יותר מזעזע חלק ממעריצי אלביס.אם נעלבת או נפגעת מדברים אני מבקש את סלחתיך .לא היה שום כוונה לזלזל בעבודתך .אך מערצי אלביס מכירים את הנקודה הכאובת הזו ששמה חקיני אלביס בסגנון טוויגי ופמלייתו הכל בחיוך

אורית,שילחי לי הודעות למסר....

כי למייל יש בעיות משום מה....זה בג'יבריש... ליאור

swindi

New member
תמונות כאלביס

היי ליאור תוכל בבקשה לשלוח לי תמונות שלך כאלביס?

על זה דיברתי בדיוק...

"כאלביס" ישר מצטיירת דמותו משנות ה- 70' עם כל החליפות והנוצצים והפאות לחיים ומשקפי השמש וכו'... היכן דמותו האמיתית יותר של שנות ה- 50'-60' ? הנה 2-3 תמונות לדוגמא.... נ.ב. שוב...אינני חקיין , אין לי תמונות "כאלביס של ה-70'" מה ששלחתי לך זה מייצג את ה-60'...SORRY זה מה שאני יכול לעזור ליאור אלביס מ- 1963

למעלה