צילומים ממשט בנטו 2003 לקראת 11:00 יצאו כ70 סירות ממרינה הרצליה לעבר קו הזינוק. מחזה מרשים.
ב בת ים New member 29/3/03 #1 צילומים ממשט בנטו 2003 לקראת 11:00 יצאו כ70 סירות ממרינה הרצליה לעבר קו הזינוק. מחזה מרשים.
א אורן טרייסטמן New member 30/3/03 #17 סאן רוז עם הסקיפר אלי שמש היה בכייף, צריך להתרגל לרעיון שהקיץ בפתח, אחרי יום מדהים כזה וחם כולי אדום מהשמש, בשייט הבא אני כבר אדאג לקרם הגנה. ללא ספק יריית פתיחה נהדרת לעונת השייט, בתיה, אשמח עם תעבירי תמונות נוספות מהסאן רוז
סאן רוז עם הסקיפר אלי שמש היה בכייף, צריך להתרגל לרעיון שהקיץ בפתח, אחרי יום מדהים כזה וחם כולי אדום מהשמש, בשייט הבא אני כבר אדאג לקרם הגנה. ללא ספק יריית פתיחה נהדרת לעונת השייט, בתיה, אשמח עם תעבירי תמונות נוספות מהסאן רוז
ב בת ים New member 30/3/03 #18 ברוך הבא אורן../images/Emo140.gif גם עם קרם הגנה..יצאתי אדומה. הייתם נהדרים. יש לי צילום שלך, של דני וגם של אלי שמש...אם אפשר לפרסם-אשמח.
ברוך הבא אורן../images/Emo140.gif גם עם קרם הגנה..יצאתי אדומה. הייתם נהדרים. יש לי צילום שלך, של דני וגם של אלי שמש...אם אפשר לפרסם-אשמח.