צילומים - חצי גמר

~*~gaL

New member
צילומים - חצי גמר

השבוע הם ביום חמישי, עדיין לא סגור אם ברבע לאחת או ברבע לשתיים. מי שרוצה ויכול, שיכתוב אם הוא יכול לבוא גם בשעה בזאת וגם הזאת, או בשתיהן. ותוספת: הגמר לא יצולם שבוע הבא, אלא בשבוע שאחרי.

בקשה

אני ממש רוצה לבוא השבוע אבל אני לא יכולה את תוכלי בבקשה ענקית לשמור לי לשבוע שאחרי כאילו לגמר? כי רק אז אני יוכל כי עכשיו יש לי פוווול חזרות ליום העצמאות ואני לא יכולה להפסיד חזרות פליזזזזזזזזז

luli pop

New member
אני יכולה בשתי השעות...

יש לנו גם כרטיסים לערב? גל את באה?

greeneye

New member
לא כרגע.

צריך אצלנו את המוכנית 24 שעות ביממה. קוטר חולה מאד ומאושפז כרגע.
אני רוצה את החתולווון שלייי.....

GoNelia

New member
אני משתגעת..

אני שעות מנסה להכנס לכינוי שלי, זאת אני חלי-GrEEn AnGeL4,איבדתי את הסיסמה, עד שאני לא אזכר אני כנראה אכתוב מהכינוי הזה,של חברה שלי. הקיצר יש לי שאלות לגבי המופע: זה מצולם ברבע לאחת בצהריים ? או שזה רק החזרות ? אני יודעת מחברה שלי שבפסח היה צילום ב6 וחצי בערב,אז תסבירו לי אני מבולבלת. אם זה באמת בערב אפשר 2 כרטיסים? תודה מראש מתה עליכם

../images/Emo26.gif

בצהריים- יש חזרות ומצלמים מערכונים בשעה רבע לאחת (השעה משתנה לפעמים, היא לא קבועה). בערב- מצלמים את התוכנית (בפסח הצילומים בערב היו באמת בשעה 6 וחצי, אבל גם כאן השעה לא קבועה). יצא קצת לא ברור, אני מקווה שהבנת.

GoNelia

New member
בערך הבנתי

שאלות:
איזה מערכונים בדיוק?
יש לכם כרטיסים רק לחזרות? פשוט אני לומדת בשעות של החזרות וממממש רוצה לבוא לתוכנית עצמה..

../images/Emo26.gif

זה לא בדיוק "מערכונים". יש חזרות ומצלמים את הקטעים שלהם.
אני לא יודעת כ"כ בנוגע לסידור עם הכרטיסים, זה משהו שגל המנהלת צריכה לענות עליו. באופן כללי, כל שבוע יש כרטיסים לפורום לחזרות שבצהריים.

GoNelia

New member
גל אם את רואה את ההודעה

זה נורא נורא חשוב לי, אני אוהבת את ההרכב שהם עכשיו ואין לי מושג מי יהיה שם בהזדמנות הבאה שלי להיות שם, ואני רוצה לפגוש אנשים מסוימים... אז..יש מצב ל2 כרטיסים להופעה בערב? שוב תודה מראש

Yuvalenko

New member
טוב לא שזה יפתיע כאן מישו, אבל..

אני לא יכול להגיע... למעשה אני בספק גם לגמר. אבל אני אנסה לבוא סוף סוף, היו לי חודשיים מטורפים של עבודה, שמסתיימים בשבועות האלה בספירות מלאי מעצבנות. בעצם, למה אני מתרץ לכם בכלל, הרי לא אכפת לכם, נכון? יש כאן מישו שמעוניין שאני אבוא?....
(אני שם כסף שמתן הראשונה שמגיבה)

kfm

New member
כסף? אני שמעתי כסף?../images/Emo11.gif

**דולרים בעיניים** לא מכירה שום מתן ובחיים לא שמעתי עליה.
והיא בכלל לא רצתה להגיב להודעה שלך אז היא לא הגיבה זהו

~*~gaL

New member
אוקיי, כמה הבהרות למה קורה בסוף

יש 6 כרטיסים, לליהי (2) וספיר (4) לצהריים ולערב. צהריים באמת ברבע לאחת, ערב בשבע וחצי. מצלמים את כ-ל חצי הגמר, ז"א, משהו שיחולק ל-2 תוכניות. לא ניתן להשיג כרטיסים רק לערב, אנחנו מקבלים כרטיסים לערב רק אם אנחנו באים בצהריים, אם יש פה אנשים שבאים רק לצהריים, אז אפשר לבוא במקומם בערב. אבל אם מישהו יכול לבוא עוד לצהריים, לא חושבת שתהיה בעיה שיכניסו אותו. אמרו לי שאם יגיעו יותר אנשים בצהריים אולי יש סיכוי קטן שהם יכנסו בערב, אבל זה מאד בעייתי כי הם בעודף. טוף? :) ואני מאד אמסה לבוא לתוכנית האחרונה... מאאאאאד מאד, זה תלוי אם עדיין ימשיכו לצלם את התוכניות בדיוק לפני מבחנים. מה שתמיד קורה... :| תהנו!

למעלה