צילום

NamelessGirl

New member
צילום

אני שואלת בשביל חברה שלי..היא די בהתלבטות כזאת של אם להתגייס בכלל ואני מנסה לשכנע אותה שהיא חייבת חח אז אני עוזרת לה למצוא משהו שיעניין אותה אז היא מתעניינת בצילום (סטילס) ויש לה ניסיון והכל ולדעתי גם היא ממש מוכשרת אבל זה כבר לא כל כך קשור... מה האפשרויות שלה בתחום הזה? ומה היא צריכה לעשות בשביל לקדם אותם..?

purple rose

New member
יש אפשרות להיות צלמת לעיתון צה"ל

אבל אני חושבת שזה דורש בעיקר פרוטקציות. אמממ שתשלח פקס ללשכת גיוס עם הקשה לתפקיד הם כבר יצרו איתה קשר (אם כן/לא מי מו למה כמה) תסבירי לי שהיא לא ממש מחליטה אם להתגייס או לא.. וכדאי לה לחפש תפקיד שניהיה לה מעניין ודווקא להתעקש עליו ולא להתעקש על לא להתגייס.. אני בטוחה שהיא לא מכירה את כל התפקידים כי יש המוווןןןןןןןןןןןןןןןןןן וכל אחד שונה מהאחר....

נווני

New member
את האמת שיש לא מעט

תפקידים שקשורים לצילום בצבא ולאחרונה צצים יותר ויותר תפקידים כאלה. יש כמובן את הצילום לעיתונים השונים -במחנה, ביטאון חיל האוויר, יש צילומים בדובר צה"ל ולפי מצה שידוע לי יש עוד כל מיני תפקידים קצת פחות מוגדרים של צילום בכל מיני בסיסים שונים. אז באמת כמו שאמרו פה הכי טוב זה לשלוח פקסים לכ-ו-ל-ם. זאת אומרת ללשכת גיוס, למדור קד"צ, לבמחנה, לדובר צהל, לביטאון ובקיצור לכולם עם כל הקורות חיים שלה שקשורים לציולם ובאופן כללי וםירוט של למה כמה איך מי ואיפה וסביר שמישהו מאלה יחזור אליה ויוביל לאנשהו. בהצלחה =)

יש צילום של חמן

אם יש לה ניסיון (בגרות) בצילום אז הם כבר יפנו אליה. אם לא, את יכול לפנות לאיתור חמן ולקוות לטוב.

תחפשי בארכיון...שאלו את השאלה הזאת

כבר מיליון פעמים...אני ממליצה לשלוח לפקס עם קורות חיים ובקשה למיונים ליחידת ההסרטה של דו"צ... (פרטים על היחידה תוכלי למצוא בארכיון) ואת רוב המספרים של כל היחידות תוכלי למצוא במאמרים. בהצלחה!

למעלה