צילום שחקני סנוקר

פעיגאלע

New member
צילום שחקני סנוקר

שלום לכולם. בגלל שאף אחד לא מכיר אותי אני יציג את עצמי.. אני עינת, 22 מהמרכז. מאוהבת בכמה תחומים בחיים שלי. המרכזי עד כה היה צילום, והשני, שהתחיל לתפוס תאוצה בזמן האחרון הוא סנוקר... בכל מקרה, יצא לי לחפש תמונות בגוגל בנושא "בנוקר" ושמתי לב שאין הרבה תמונות שממצות את עצמן, ורוב התמונות הן של השולחנות. אבל סנוקר בעיניי זה לא רק שולחן עם כדורים צבעוניים. זה הרבה מעבר לזה. אין כמו האחיזה הגברית והבטוחה במוט, המבט המחושב והבטוח על פני השחקן. השולחן הפרוס לפניו... ולכן חשבתי להתחיל לצלם... (וכמובן גם לשחק... אבל לא ביחד! חחחח..) בכל מקרה, רציתי להראות לכם תמונה שהכי מתקרבת למה שאני אוהבת ומנסה להמחיש בסנוקר... התמונה היא של סטיב דיוויס. מקווה שאתם חושבים כמוני
(קריצה) עינת

9ball master

New member
אחלה...

רעיון לצלם סנוקר וגם ביליארד כמובן..... הה תמונה שאני צילמתי באליפות העולם ב 9ball ב 2003 השחקן בתמונה הוא פרנסיסקו בוסטמנטה אשר נחשב לאחד מגדולי השחקנים בעולם ב 10 - 15 שנים האחרונות. בתמונה רואים אותו בתנוחה של הקפצה, התנוחה שלו כאן היא מושלמת וניתן ללמוד מתמונה זו את התנוחה הנכונה להקפצה. מה שעוד ניתן ללמוד מהתמונה זה מיקום נכון של שופט, דבר שאף שופט בארץ לא יודע!!! אם יהיה עניין אז אני אשמח לפרסם עוד תמונות

9ball master

New member
סטיב דיוויס אמרת...

שוב מאליפות העולם ב 9ball תמונה מתחילת המשחק, סטיב והקהל מקבלים במחיאות כפיים את ארל סטיקלנד (לא בתמונה) המשחק הנ"ל התברר בהמשך כאחד המותחים שנראו איי פעם.

9ball master

New member
האחת והיחידה....

ג'נט לי הבחורה הזו תרמה לקידום ספורט הביליארד בעולם ב 10 שנים האחרונות אני מצדיע לה...

9ball master

New member
התכוונתי להגיד ש...

הבחורה הזו תרמה לקידום ספורט הביליארד בעולם ב 10 שנים האחרונות יותר מכל אחד אחר!!! אני מצדיע לה

פעיגאלע

New member
וואי... אחלה תמונות

זה נחמד לדעת שיש עוד הרבה שאוהבים סנוקר.. ובמיוחד להכיר אנשים מאוד ידועים בתחום.
עינת

lior02010201

New member
היא דוגמנית בנוסף לפול לכן אני

מאמין שאפשר למצוא תמונות רבות שלה

9ball master

New member
עוד אחת...

הפעם זה.... אני... עם אלכס "האריה" פאגאליון האיש הכי מצחיק בעולם הביליארד... התמונה צולמה מייד בתום גמר אליפות העולם ב 2003 שבו אלכס הפסיד לתורסטן הומן. דרך אגב, אלכס ניצח את אליפות העולם ב 2004

Anin17

New member
ברוכה הבאה לפורום עינת!

אני חושב שמגיע לך התואר האישה הראשונה בפורום

lior02010201

New member
וואלה באמת אישה ראשונה

בעצם גם לוטוס הנסיכה הלוחמת אבל היא שונה...

lior02010201

New member
ברוכה הבאה ספרי לנו איפה את משחקת

כמה פעמים בשבוע? מתי? עם מי? מה המטרות?

פעיגאלע

New member
אהם...

אני לא משחקת הרבה לצערי הרב... לא יוצא לי כל שבוע לשחק, כי אין לי שותפים לאהבות שלי... הייתי רוצה להצטרף לאיזו קבוצה ולשחק באופן קבוע. אני מקווה ללמוד ולהשתפר, וכרגע אני משחקת יותר כחובבנית מתחילה, אל אף שלפעמים הולך לי יחסית לא רע לדעתי. אני שוקלת ללכת ללמוד אצל מורה, כי אין לי קבוצה שאני יכולה לאגוד, או מישהו ללמוד ממנו... וזהו.. נראה לי שעניתי על הכל בערך.. עינת

9ball master

New member
מה בדבר...

תמונות של מקלות ביליארד ???? הנה מספר תמונות של מקל מיוחד שקניתי בזמן אליפות העולם והחתמתי עליו מספר שחקנים (22 במספר) בינהם מספר אלופי עולם בסנוקר ובפול. רשימת השחקנים שחתמו על המקל: Alex Pagulayan, Hui-Kai Hsia, Ching-Shun Yang, Steve Davis, Mika Immonen, Ralf Souquet, Thorsten Hohmann, Nick van den Berg, Tony Drago, Francisco Bustamante, Efren Reyes, Ramil Gallego, Marcus Chamat, Johnny Archer, Rodney Morris, Earl Strickland, Charlie Williams, Danny Harriman, Nick Varner, Corey Deuel, Sandor Tot and Mark Williams המקל הזה הוא לא למכירה!!!! אז על תחשבו על זה אפילו....

למעלה