תחשוב שניה בהגיון. פלסטר? לאדעת מה יש לעשות, כל צילום הייתי צריכה להוריד פירסים. בכלל אסור ללבוש דברים מתכתיים. תשאל את הטכנאי רנטגן, בטח יש לו יותר ניסיון בזה מלנו.
אתה יודע, זה לא שאתה צריך להסתיר אותו מבנאדם, אלא מהלייזר.. לך לפירסר שישים לך עגיל סיליקון, ותחליף חזרה לחישוק לחץ כבר מתישהו. או שתוריד לכמה דקות..לא ביג דיל.
אני עשיתי עגילים בפיטמות לפני כשלושה שבועות ובדיוק בתום השבועיים של ההחלמה הייתי צירכה לעשות צילום רנטגן באזור החזה. כשנכנסתי אמרתי בשקט ואסרטיביות שיש לי עגילים בפיטמות ואני לא מוכנה בשום אופן להוציא אותם (הייתי מוכנה לרדת על בירכיי ולהתחנן..) והאחות אפילו לא מיצמצה. אמרה בסדר וצילמו ככה..
../images/Emo221.gif../images/Emo45.gifהיו לי לא מעט צילומים
בהם גם העגילים הופיעו. זה לא מפריע למיכשור, רק לצילום ואם העגיל נמצא במקום בו הוא לא מפריע לפיענוח הצילום אין בעיה להשאיר אותו אלא אם כן הטכנאי סתם מרשע.
אתה צריך להוריד אותו... מה הבעיה? גם לי היה חישוק לחץ אבל הורדתי אותו.... זה עניין של 2 שניות ומיד אחריי הצילום החזרתי בחזרה.... וכמו שאמרו לך לפניי- לך לפירסר.... או שפשוט תתעקש לא להוריד אותו. מקסימום לא יעשו לך צילום.
כי ההורים שלי לא יודעים טוב אני אעשה כאילו מקס' בסוף אני לא רציתי לעשות צילום אם לא יעשו לי ובצד השמאלי של החור יש בועה ענקית כבר מלא זמן... ממש נראה רע
הוא אמר לי להוריד תחגורה ניטים...והוא לא ביקש להוריד חולצה הצמיד תגב' שלי למכשיר וצילם... האם מישהי יודעת תוך כמה זמן הפס של האנדר גודל ? נתלש אחרי 8 חודשיים \: