צילום רחם

keren16603

New member
צילום רחם

אני צריכה לעבור ביום שלישי צילום רחם בבי"ח השרון בפ"ת ואני בלחץ נוראי.קראתי את כל התגובות בפורום אבל עדיין לא נרגעתי. מישהי יכולה להסביר לי קצת על הצילום והסיכונים. אני מטופלת אצל ד"ר גרינבלט מבי"ח השרון מישהי מכירה אותו?

נועם@בת

New member
תוכלי לקרוא המון מידע במאמרי

הפורום ובשאלות הנפוצות (בסרגל הכחול בראש העמוד). אם את בלחץ, ממליצה לך בכל פה לקחת כבר מעכשיו רסקיו רמדי. בהצלחה נועם

Otisco 12

New member
צילום רחם

הי, אל תילחצי, למרות שאני בטוחה שזה לא עוזר שאני כותבת. עברתי צילום רחם לפני כחצי שנה וזה לא היה נעים אבל גם לא נורא. אני לא מבינה בסיבוכים אבל אני חושבת שממש אין לך מה לחשוש, אני חושבת שזו נחשבת בדיקה יחסית פשוטה מבחינה רפואית והקושי, לפחות לי, היה הלחץ הפסיכולוגי והנפשי. אז תדאגי להיות עם מישהוא או מישהיא קרוב/ה אחרי, למרות שאין שום בעיה להיות לבד כי לאחר הבדיקה חוץ מלחץ קל באגן (כמו מחזור) ואולי דימום חלש הכל כמו מקודם. אז בהצלחה, ואני מקווה שהצילום יעבור מהר ואולי בכלל יפתר את כל הבעיות בדרך אל המטרה... אה ושכחתי כמעט, לא מכירה את הרופא אבל אולי בהמשך יענו לך עוד בנות.

קוקיקית

New member
../images/Emo41.gif נצל"ש- כמה זמן עד שעשיתן צילום?

אז כמה חודשים של טיפולים (הכוונה לאיקקלומין, הזרעות ו/או זריקות) עברתן עד שעשיתן צילום רחם? אני חוששת שהגיע זמני ומנסה לדחות את הקץ.... ולספירה שלי- 4 חודשי איקקלומין וחודשיים גונל F עם שתי הזרעות במקביל (כל אחת בחודש אחר) מה אתן אומרות? זמני הגיע או שאפשר למשוך עוד קצת...
הרופא משאיר את זה לשיקול דעתי תוך הסבר מקיף

geni1

New member
אני הייתי בשוק כשהרופא הפנה אותי

לצילום אחרי חודש של טיפולים!!!(איקק') הוא אמר שלפני שמתחילים בזריקות צריך לוודא שהכל תקין.

דנה 3 3

New member
צילום רחם

אני עשיתי צילום רחם אפילו לפני שהתחלתי איקקלומין, כי לא היה לי מחזור טבעי 4 שנים עד אז. אני עוקבת בפורום כבר הרבה זמן והדעה הרווחת היא שצילום רחם הוא לא נורא בכלל. לי זה כן היה נורא, אך יתכן שזה היה כי הייתי לחוצה או כי יש לי רחם אחורי. זו פעם ראשונה שאני מגיבה להודעה. עד עכשיו רק קראתי, אבל הגעתי למצב שאני חייבת כבר לדבר באופן פעיל. אני אחרי 6 מחזורי הזרעה עם איקקלומין + פרגניל. נשאר לי עוד שבוע לבטא והזמן עובר כ"כ לאט. מצחיק שהחודש גם בעלי נהיה אובססיבי וכל יום שואל אותי מתי נדע וכל הזמן רוצה לבדוק לי את הציצי לראות אם יש שינוי בצבע או בגודל.

חגיתלה

New member
דנה בהצלחה

טיפוס קירות זה התמקצעות ייחודית לפורום הזה. ברוכה הבאה... מחזיקה לך אצבעות

חגיתלה

New member
קוקיקית

גם אני ניסיתי לדחות את הקץ. פחדתי נורא. וכשהודיעו לי שהמכשיר מקולקל קפצתי עד לב השמים משמחה. אבל אי אפשר לברוח ולא להתחמק. עברתי צילום רחם. השד לא היה לי נורא בכלל. ויישמתי את האגדה של צילום הרחם. הצעתי לך - לכי לצילום רחם. אל תפחדי. קחי אופטלגין שעה לפני ותבואי עם מלווה כי יש סיכוי למעט סחרחורות אחרי. בהצלחה

אפרסקה

New member
../images/Emo91.gif גם אני בממליצות על הצילום

קודם כל אני כמובן ממליצה כי מיד אח"כ זה הצליח לי. אבל בלי קשר לזה. באופן כללי אני ממליצה. מאוד פחדתי מזה ודחיתי כמה שיכולתי, בסופו של דבר הלכתי והצטלמתי את ד"ר טוגנדרייך המפורסם, ממש לא כאב והעיקר הכל יצא תקין! וזה הוסיף הרבה לשקט הנפשי, הידיעה שאני לא "סתם" מזריקה ולא "סתם" עושה הזרעות בעוד הכל (חלילה) חסום שם. לקחתי 2 אקמול שעה לפני הצילום, אני לא יודעת אם זה עזר נגד כאב אבל אותי זה הרגיע.

Romi forever

New member
קוקית...

אותי הרופא שלח לצילום רחם לפני התחלת טיפולים כלשהם, לצורך בירור. אני אמורה לבצע את הצילום בשבוע הבא, והאמת, אמנם זה יכול לכאוב קצת אבל אם יש בעיות, כמו חסימות, עדיף לדעת את זה כמה שיותר מהר. כמו כן, אני מפנטזת על זה שאולי גם אני אהייה חלק מהאגדה (כמו חוגליתה) שנכנסות להריון אחרי הצילום. שיהיה לנו בהצלחה !

חבובי

New member
צילום רחם

אני נשלחתי לצילום רחם אחרי הריון חוצרחמי כדי לוודא מה מצב האינסטלציה... לקחתי (בהמלצת הבנות) נורופן + קסקיו רמדי 1/2 שעה לפני הצילום. הייתי לחוצה בהיסטריה........ אבל בסוף היה לא נעים לא נורא. כאב קצת (בגלל הסתימה שהיתה לי) אבל היה בהחלט שווה את זה (בגלל שהסתימה נפתחה) עכשיו אני מחכה לראות אולי גם אני אגשים את האגדה... (גם חודשיים אחרי עוד אפשר, לא?) בהצלחה!!!!!!!!!

קוקיקית

New member
בנות יקרות, המון תודות

אני מתכווננת לצילום רחם ומקווה שגם אלא שעדיין לא נכנסו להריון בעקבותיו, זה יקרה להן בקרוב וגם לי
. ושאלה טכנית- אני מטופלת בכללית, אצל מי כדאי לעשות באזור המרכז? המלצות, מישהי?

למעלה