נכתב פה על זה כל כך הרבה...../images/Emo22.gif
אבל אני אישית קראתי בספר שזו בדיקה שככל שמבררים עליה יותר - יותר נלחצים....ואני מצטרפת לדעה הזו! אני אפרט מעט לגבי התהליך, מעתיקה חלק ממה שעניתי פה השבוע: "ילדים לא עושים עם בגדים, לא? אז הבדיקה די חושפנית! אבל מה לא עושים בשביל המטרה המיוחלת?! מזריקים לך בשכיבה מן חומר לרחם דרך הנרתיק ומיד החומר מתפזר וניתן כך לראות בצילום מה המצב שם....לפי הזכרון שלי: אצלי זה לקח כמה דקות להחליף לחלוק החושפני, כמה שניות לעלות על ה"קרש גיהוץ", שתי דקות עד שהרופא הכין את המכשירים, שתי דקות הנדוס המכשירים בתוכי וכדקה אחת של הזרמת החומר, תוך כדי הזרמת החומר צילמו ארבעה צילומים מהירים אחד כל כמה שניות. על ידי זה רואים את הפיזור....מה קורה תוך כדקה! לסיכום: הכאב אצלי היה כשלוש דקות(הכנסת המכשיר והזרקת החומר) וכמה דקות מפדחות של הליכה בחלוק הסקסי...אחר כך זה היה בהחלט נסבל. מציעה לך לעשות מזה יום כיף, ולפנק את עצמך אח"כ, לא ביררתי, והייתי אופטימית עד כדי כך שנסעתי לבד לעיר אחרת באוטובוסים ועוד התנצלתי לפני הרופא והטכנאית כשהגבתי כשכן כאב...(מפגרת, הא?))" תביאי איתך תחבושת הגיינית לספוג את שאריות החומר, ואם את שומרת נידה,אז אני קיבלתי לפני כן ממכון פוע"ה פקס המיועד לרופא ובו שאלות לגבי הפרוצדורה והמכשור בו השתמש, על פיו הרב או המכון יכולים לפסוק לגבי שאלת כתמים אחרי הבדיקה! בסך הכל מדובר בכחמש דקות שהן על פי רוב נעות בין בלתי מורגשות לכאב אמיתי הפוחת עם הזמן. אם את חוששת מאוד אז תקחי איתך אופטלגין נוזלי ותקחי לפני הבדיקה, או אחריה רק אם כואב. את יכולה גם לעשות חיפוש עם המילים "צילום רחם" בנושא או בתוכן ותראי כמה הרבה נכתב על זה כאן...ככל שתכתבי תקופה ארוכה יותר תקבלי יותר הודעות בנושא... גם בשורה הכחולה למעלה תוכלי לברר על זה ובאפי חסכה לך ושמה לך קישור. ועוד משהו: יש אגדה שבחודשים אחרי הצילום עולים הסיכויים להרות כי הגוף מתנקה וכל מיני סתימות קטנטנות (אם יש) נפתחות, אז זו עוד סיבה לקבל את הכאב באהבה.. מאחלת לך להיכנס לאגדה הזו...
בהצלחה רבה! שיהיה בקלות.