צילום רחם

צילום רחם

ניסיתי ללמוד על הנושא מהודעה שמישהי כתבה... ואמנם, למדתי על המיתוס סביבו ועל ההערכות האפשרית עם קטטר ידידותי שנקנה מראש... ובכל זאת האם תואילו להסביר לי כיצד ניתן לדלות מידע רחב יותר על הבדיקה?! מה מטרתה, כיצד מתבצעת, האם כואב/לא כואב וכיוצ"ב ראיתי שלעיתם יש בתוך תגובה לינק למאמר או קישור בנושא...אשמח אם מישהי תוכל להנחות אותי כיצד למצוא קצת חומר בנושא! שרוןשלעידו

bapi

New member
ניסית לחפש...

בסרגל למעלה בשאלות נפוצות?

einav8

New member
בתור אחת

שעשתה צילום רחם 3 פעמים, אני יכולה לומר לך כך: כואב טיפה - ממש לא נורא, כמו כאב מחזור של היום הראשון לכמה שניות. דימום קל - יום יומיים אחרי, (אני לא דיממתי בצילום עם הבלון) אם את במכבי - ממליצה בחום לעשות אצל טוגנדרייך, עדין ונחמד ואין צורך לקנות כלום. הבדיקה מאוד פשוטה - לוקחת 5 דקות(אפילו פחות), חשוב שזאת תהיה השיטה של הבלון, כי את הצילום רחם הראשון עשיתי על השיפוד בלניאדו, וזה באמת לא נעים, למרות שהם היו מאוד נחמדים. בשיטה של בלון - מכניסים בלון לרחם, ודרך קטטר מזרימים יוד, מצלמים 2-3 צילומי רנטגן וזהו(פחות או יותר). בהצלחה

צילום רחם

כל התאורים הפלסטים נשמעים כמעט כמו ניתוח לקיצור קיבה... בכל אופן הנושא מתחיל להתבהר... לגבי הסרגל למעלה-מזל שהסבת את תשומת לבי לכך כי לא היה לי מושג שקיימות פונקציות נוספות (נהדר!) לצערי, אני שייכת לכללית והבנתי מהרופא המטפל בי שבזמנהוף עושים רק בימי ראשון. בכל אופן אני מחכה כרגע למחזור שיגיע ועל פיו אצטרך לקבוע תור לצילום. האם ידועה לכם אופציה אחרת לביצוע במידה ולוח הזמנים של המחזור לא יעלה בקנה אחד עם זמני הקבלה באיכילוב (מה גם שעובדת המכון הדיאגנוסטי בזמנהוף אמרה שביום א' ה- 25 לינואר אין לה רופא, כך שאם ביום א' הבא עוד יהיה דימום לא אוכל לעשות זאת או אז אהיה בבעייה! יש למישהי עצה בנושא? שרוןשלעידו

למעלה