צילום רחם

• פותח הנושא tich
  • פורסם בתאריך

tich

New member
צילום רחם

בנות אני יודעת שכולכן עסוקות וטרודות מאוד בגזרות של ביבי. אבל יש לי שאלה ואשמח אם תוכלנה לעזור לי. אני צריכה לעבור צילום רחם הרופאה שלי המליצה לי על ד"ר מור מראשל"צ (קופ"ח מכבי) האם מישהי מכן עברה אצלו את הבדיקה ויכולה לכתוב לי איך היה. קראתי בפורום שלכם על ד"ר טוגנדרייך, עובד במכבי ועושה צילומי רחם עם בלון. אשמח את מי שעשתה אצלו את הבדיקה במסגרת "מכבי" תוכל לספר לי היכן הוא מבצע את הבדיקה. מודה לכן ומקווה מאוד שכל אחת מכן תזכה בקרוב לחבוק ילד משלה.

gulij

New member
כן עד כמה שזכור לי

אני עשיתי צילום רחם בראשל"צ ואם אני זוכרת נכון הוא ביצע את הבדיקה, ברח' הרצל 63 בראשל"צ. איך היה? הגעתי לשם עם אחותי והייתה בחורה שנכנסה לפני, לפתע החלו לעלות צעקות מהחדר ואני כבר הייתי בסרטים ועוד שניה לקחתי את הרגלים ועפתי משם. כשהגיע תורי נכנסתי ממש מפוחדת ושאלתי אותו למה הבחורה צעקה, הוא היה מאוד אנטיפטי ואמר שזה יכול לכאוב... - אווצ' - מה שכמובן לא הוסיף למתח שלי
והקטע המעודד - לא כאב לי ב כ ל ל , והצילום נמשך ממש 5 דקות. אח"כ כבר טיילתי לי ברוטשילד והלכנו לבית קפה
, אז אם ללכת אליו? זה לא ממש משנה - יש שם גם רופאה מקסימה שעושה צילומי רחם ודווקא אני נפלתי עליו. ביקשתי ממנו שיהיה עדין והכאב בסופו של דבר הוא אינדבידואלי. מקווה שעזרתי. והכי חשוב -

EFRAT NIR

New member
היי , אני ערבתי אצל ד"ר מור

את צילום הרחם , ד"ר מור לא הציע לי לעשות את צילום הרחם עם בלון וכן לא הורה לי לקחת משכך כאבים לפני הבדיקה . ד"ר מור מקסים ואיש נהדר , אני לא יודעת אם זה קשור אליו או לא הבדיקה היתה עבורי סיוט , כאב לי מאוד במהלך הבדיקה וגם אחר כך בבית , לכן , קחי אופטלגין לפני, תבואי עם מלווה, תבדקי אפשרות עם בלון אולי זה יקל, אבל לא כל אחת מגיבה באופן דומה יצאו מד"ר מור בנות שאמרו שלא היה נורא בכלל , בהצלחה

נועם@בת

New member
לגבי דר' טוגנדרייך תמצאי פרטים

בשאלות הנפוצות. שבוע טוב יותר נועם

אני עברתי שבוע שעבר.... אצל ד"ר מור

כן הוא אדם מקסים ומאוד סמפטי. מסביר כמו שצריך על הבדיקה ובזמן הבדיקה. באתי מאוד בלחץ ולקחתי כדור נגד כאבים. בזמן הזרמת היוד לי כאב מאוד אך זה היה ממש אבל ממש קצר. העיקר שהכל יהיה תקין עוברים את זה מהר בכל אופן הרבה יותר מהר מלידה!!! בהצלחה

tich

New member
ד"ר טוגנדרייך

תודה לכל מי שענתה לי עכשו שאתן בלחץ גדול בגלל הגזירות המטופשות של ביבי. בשאלות הנפוצות לא מצאתי באיזה מקום הוא מקבל דרך מכבי. אם מישהי יודעת אשמח אם תוכל ליידע אותי.

אבל בשביל צילום רחם את לא צריכה

לגשת אליו. הוא רק מבצע את הצילום. את ההפניה את מקבלת מהרופא נשים שלך ואז את ניגשת לאיזה מכון שאת רוצה . יש בת"א ויש בראשלצ. ד"ר מור עושה במכון מכבי ברח' הרצל בראשון לציון מול התחנה המרכזית. אני קבעתי תור לצילום ואז הלכתי לרופא שלי ולקחתי הפניה

צילום רחם באשדוד

ד"ר טוגנרייך מקבל במרפאה פרטית במסגרת מכבי שירותי בריאות, שם מקבלים רופאים רבים נוספים. מס' טלפון של מרכזיה של המרפאה: 08-8658692 לקביעת תורים לד"ר טוגנרייך (ולעוד 5 רופאים נוספים): 170-5252614 יש להם במרפאה הציוד הדרוש לצילום רחם, לאולטראסאונד, למוניטור, אבל לפי מיטב הבנתי יש עוד מרפאות רבות ורופאים רבים שיש להם את אותו הציוד. בברכה, אריה מלך החיות, מנהל פורום אשדוד (707)

יציואפי

New member
היסטרוסקופיה

סליחה שנידחפתי לך להודעה אבל יש לי שאלה דומה. אני צריכה לעבור היסטרוסקופיה אבחנתית והפנו אותי לרופא של מכבי ד"ר פנסקי והוא היה מאוד לא חביב והוא גם אמר שהוא עושה את זה בלי הרדמה שזה נראה לי מזעזע.מישהי מכירה רופא טוב של מכבי שעושה את זה? באיזור המרכז?

למעלה