צילום רחם

osimo

New member
צילום רחם

מישהי עשתה צילום רחם ויכולה לומר לי כמה כואב זה?
יש לי 2 רחמים וכליה אחת שנה וחצי מנסים ללא הצלחה...

haych

New member
הכאב הוא אינדוידואלי

גם כל אחת חווה כאב בצורה אחרת, וזה גם תלוי בבדיקה - אם יש חסימה הבדיקה כואבת יותר כי מזריקים את החומר בלחץ כדי לנסות לפתוח אותה.

לי באופן אישי מאוד כאב, אבל מדובר בבדיקה קצרה אז בעיניי זה היה נסבל.

הודיה2304

New member
אם את ממש בלחץ מזה

קחי כדור כחצי שעה לפני הבדיקה או שעה... הבדיקה לא נעימה.. אני עברתי אותה בסבבה זאת שהייתה אחרי צעקה בחדר הבדיקה..אבל אני לא יודעת מה עשו לה שם עוד

תלתלית20

New member
אני הגעתי ממש בחששות...

הבדיקה קצת לא נעימה אבל הרבה פחות נוראית ממה שדמיינתי..לעומת זאת יש לי חברה שעברה בסבל רב..זה באמת אינדיווידואלי...נסי לקחת אופטלגין לפני הבדיקה

צומבה1

New member
לי אישית לא כאב בכלל

אולם ידוע לי שכיום למי שחוששת מאוד או שיש חשד ממשי לסתימות ואז כואב יותר ניתן באופן פרטי לבצע בהרדמה. שיעבור בהצלחה ובקלות.

PAND76

New member
אינדיבידואלי. אני אישית סובלת מוגיניסמוס.

וכשעברתי את הצילום, היה לי מעט מאוד ניסיון עם בדיקות גינקולוגיות, כי נישאתי בבתוליי. הכניסה של הספקולום לא הייתה לי פשוטה, וגם הפעולות אחרי. בנות אחרות שהיו אתי היו דווקא בסדר. לקחתי משככים וגם כדור הרגעה לפני. זה סוג אחר של כאב, לכן זה לא עוזר. חבל שלא חושבים לתת לפני טשטוש קליל. אבל מה שכן, זה לא הליך ארוך כל כך.

rainbow25

New member
לי כאב בגלל סתימה

הייתה לי סתימה באחת החצוצרות שפתחו בבדיקה ולי אישית מאוד כאב (לא לקחתי משככי כאבים לפני) אבל הצליחו לפתוח וזה מה שהכי חשוב. חברות אחרות שעברו את הבדיקה אמרו שממש לא נורא.

למעלה