צילום רחם

מייקרית

New member
צילום רחם

שלום לכולן,
אני לקראת הריון יחידני, ונוכח ההיסטוריה שלי הוחלט שאגש לצילום רחם. כעת עולה השאלה היכן לעבור אותו:
הגיניקולוג שלי המליץ על ד"ר טוגנדרייך בשרון - אבל אין שם תורים עד סוף ינואר.
בינתיים השארתי הודעה למזכירה שלו באסותא, למקרה שלא תהיה ברירה אלא לעשות את זה באופן פרטי.
בתל השומר - אומרים שיחזרו אלי.
נראה לי מבאס לעשות את הבדיקה הדי שגרתית הזו באופן פרטי - אקבל את הכסף מהביטוח, אבל מחכות לי עוד הרבה בדיקות והליכים ולא בא לי "לבזבז" את ההחזרים על זה.
האם במקומי הייתן עוברות בין כל בתי החולים במרכז ומי שיש לו תור פנוי - פשוט לקבוע?
תודה!

טוליתי

New member
בהצלחה רבה

לא ממליצה על תל השומר.
נסי לבדוק במרפאות נוספות.

malina83

New member
לגבי הביטוח

תבדקי האם אכן הביטוח שלח מכסה ,רוב הביטוחים לא מכסים טיפולי פוריות. אם שלך מכסה - הרווחת. אם לא, תחשבי יחד עם הרופא על דרך יצירתית למדוע את צריכה צילום רחם אך מבלי להזכיר טיפולים, אחרת לא יחזירו לך. אם תצליחי לשכנע שזה הליך רפואי שלא לצורך טיפולי פוריות נצלי את ההחזר כי על שאיבות/החזרות ושאר הפרוצדורות לא תקבלי כלום.
אצלי למשל לא הסכימו להחזיר על היסטרוסקופיה אבחנתית ( יש לי 2 פוליסות פרטיות, אחת שלי ואחת מעבודה ובשתיהן לא הסכימו) כי הסיבה להפניה הייתה טיפולי פוריות ובסוף עשיתי בציבורי.

מייקרית

New member
קבעתי תור למעייני הישועה וגם לפרטי...

למעייני הישועה יש תור לעוד חודש, קבעתי
וקבעתי לשבוע הבא אצל גוטנדרייך בפרטי...דיברתי עם הביטוח, ולכאורה הם מחזירים על זה כי זו בדיקה אבחנתית. אני מקווה שאכן כך יהיה.

mayconet

New member
בהצלחה

&nbsp
הבדיקה היא שכיחה, ונראה לי באמת בזבוז לעבור אותה באופן פרטי...
שיעבור מהר ובלי כאבים

Nashuki

New member
לא הייתי מבזבזת על זה כסף

עשיתי בתל השומר עם טופס 17 והיה בסדר גמור

Laceweaver

New member
שווה לנסות

להתקשר לזימון תורים שלהם כל יום ולשאול אם התפנה תור.
לי בהתחלה אמרו שאין תורים בכלל, אבל כשהתקשרתי אחרי יומיים-שלושה פתאום התפנו שני תורים קרובים.
בהצלחה

אמאלוסי

New member
טוגנרייך

טוגנרייך באמת מומלץ ויש לו יד טובה. אם את מחליטה לא ללכת לפרטי, אני הייתי ממליצה לך לקבוע תור בהשרון ואז פשוט לנדנד למזכירה בנשים (נדמה לי שקוראים לה גלית), כי בטוח מדי פעם יש ביטולים.
(אני בכל זאת איבדתי סבלנות ועשיתי בפרטי).

גם אני לא רציתי לבזבז על זה כסף בפרטי

גם רציתי לעשות את זה כמה שיותר מהר.
אז פשוט התקשרתי לכל בי"ח אפשרי ובדקתי מה התור הכי מוקדם שניתן לקבל.
מצאתי לתור ליומיים אח"כ בב"ש כשאני מת"א.
בלי להכיר את הרופא, בלי לקבל המלצות פשוט עשיתי את זה...
היה אחלה, לא הרגשתי כלום ועשיתי יום כיף אח"כ בדרום

למעלה