צילום רחם?

Almi2

New member
צילום רחם?

היי בנות,
עברתי רופא, שהמליץ על הזרעה ראשונה. כמו כן המליץ לבצע צילום רחם, לאחר 9 חודשים של יחסים רגילים (עם איקקלומין ובהמשך גונאל ואוביטרל). אני יודעת שצילום רחם הוא בדרך כלל טראומתי... נכון, לא לכולן.
מתלבטת האם לגמור עם זה וזהו ולקבוע תור לבדיקה, או שאולי לתת צ׳אנס להזרעה ראשונה שאולי במקרה במקרה תצליח... ורק אם לא, אז לקבוע את הבדיקה.

מה דעתכן?

אורי1702

New member
אתם מנסים סה"כ 9 חודשים?

יש בעיה ידועה כלשהי, אצלך או אצלו? או סתם חוסר סבלנות?
אני עברתי הזרעה ראשונה על בסיס טבעי והיא לא הצליחה ואז הרופא שלח אותי לצילום רחם.
הבדיקה עצמה לא הייתה נעימה אבל בהחלט לא הייתה כמו שציפיתי אחרי כל ההפחדות שראיתי באינטרנט, כנראה שהכנתי את עצמי למשהו ממש גרוע ואז זה לא היה כזה נורא חחח.
לקחתי אדוויל שעה לפני והבדיקה נמשכה 7 דקות שכללו התפשטות, בדיקה, שירותים והתלבשות.
בקיצר עבר לי מהר והשד לא נורא בכלל.

Almi2

New member
מרחיבה

מאחר שאני פוליציסטית, אני לא מבייצת לבד.
לכן מאז שאובחנתי, ישר התחלתי עם איקקלומין 7 חודשים וזה דיקק מאוד את הרירית. לכן בחודשיים האחרונים עברתי לזריקות.. ועכשיו עוברת להזרעה. זה הסיפור בקצרה.

cookiii

New member
את לא מקבלת וסת בכלל?

למה חשבו שאת לא מבייצת? הרבה פוליצסטיות מבייצות פשוט בתקופה מאוחרת יותר במחזור החודשי.

Almi2

New member
אז ככה

כשהפסקתי גלולות, חודשיים לא קיבלתי וסת ואז לקחתי פרוברה (שגרמה לוסת) ולאחריה שוב לא קיבלתי חודשיים. ואז התחלתי איקקלומין.. ככה זה הלך

Almi2

New member
קשה להזכר כי

זה היה לפני 13 שנים.. אבל נראה לי שהייתי מקבלת כל חודש

cookiii

New member
שיהיה לך בהצלחה

אם תרצי בהמשך תעשי הפסקה ארוכה פלוס דיקור כדי להסדיר את המחזור.

שירןג7

New member
אני גם חושבת

שכדאי לך לחכות קצת לא יקרה כלום.. בתקווה שאכן ההזרעה הראשונה תצליח. לי אישית כאב מאוד אבל ממש לא טראומתי.. כאב לכמה דקות וזהו זה נגמר. בקיצור לא נורא.

tammi1111

New member
צילום רחם

היסטרו או צילום רחם - ברנטגן כי צילום רחם קחי קודם משכך כאבים וזה בהחלט נסבל מפחידים קודם הרבה יותר ממה שזה בסוף

צילום רחם

הבדיקה אמנם לא נעימה (ואני לגמרי פחדנית) אבל גם לא כזו נוראית. אבל למה צילום רחם? אתם מנסים פחות משנה? למה כבר נתנו לך גונאל אף? רוצה לפרט?
ובלי קשר - אם את עושה את הצילום ואת במרכז ממליצה על ד"ר טוגנדרייך. הוא מאוד מומלץ ומאוד עדין

צילום רחם

היי,
אני בעד לעבור את הבדיקה לפני שמתחילים טיפולים כלשהם, כל טיפול מעורר ציפיה גדולה ואנחנו רוצים למקסם את ההצלחה אז למה לא לוודא קודם שאין בעיות שעלולות לפגוע בקליטה?

אני באופן אישי עברתי פעמיים צילום רחם אצל טוגנדרייך במקרה שלי לא כאב בכלל, לא נעים אבל בהחלט לא היה נורא אבל אצלי לא היו הידבקויות.

Rמחכה7

New member
לדעתי..

אם זכור לך שבעבר היה לך מחזור סדיר פחות או יותר
ומיד אחרי שהפסקת עם הגלולות התחלת לטפל
בלי שידוע על בעיה מסויימת
בהנחה שהגיל שבכרטיס שלך נכון
לא הייתי ממהרת, לפעמים לוקח זמן לגוף לחזור לעצמו אחרי שלוקחים גלולות
&nbsp
בהצלחה
&nbsp
ואגב, צילום רחם, (בכל אופן אצלי, עשיתי 3 פעמים) הוא ממש לא טראומתי, לא הייתי אומרת שזו החוויה הכי מדהימה שלי בחיים, אבל המרחק בין זה לבין טראומה גדול

שבלולה8

New member
הצילום לא נורא כלכך

ביצעתי אותו. קראתי עליו רק יום לפני הבדיקה ואז ממש ממש נכנסתי ללחץ וחששות מכל התיאורים הזוועתיים . אני לא יודעת איפה את עושה אני עשיתי במרכז בריאות האישה רחובות של מאוחדת. האיש ראה שהייתי ממש מפוחדת ועצבנית והסביר שהיום יש טכניקה שפחות כואבת. ואכן מלבד כמה שניות של כאב מוזר ( יש כאלו הטוענות שזה מרגיש כמו צירים) הבדיקה הייתה סבירה בהחלט! כמובן שכל אחת היא בפני עצמה וכאב הוא אנדבדואלי, אך אתוודה שאני בעלת סף כאב נמוך והצילום לא היה טראומתי ונורא כלל.
מאחלת לך הצלחה

Almi2

New member
וואלה. טוב לשמוע. הבנתי ש

יש גישה עם בלון ויש גישה עם צבת (היותר כואבת)... ושבארץ ברוב המקומות משתמשים בצבת :(

למעלה