צילום רחם.

צילום רחם.

הייתי רוצה לקבל אינפורמציה ממישהי שעברה את זה האם זה באמת נורא כמו שמתארים את זה. (אני לא ישנה בלילה מרוב פחד) בעיקר אשמח לקבל המלצות איפה הכי כדאי לעשות את זה כי ידוע לי שמה שהכי חשוב שיעשה את זה רופא רגיש ועדין. אז אם אפשר להמליץ לי איפה כדאי לעשות ואצל איזה רופא. (אני בקופ"ח כללית) לא אכפת לי אפילו ללכת לפרטי. מה כדאי לקחת לפני הבדיקה (מבחינת כדורים לשיכוח כאבים או כל דבר אחר שיוכל לעזור) תודה מראש על העזרה אורית

princess29

New member
יקירתי אורית

אני עברתי צילום רחם ביום רביעי שעבר והייתי מתה מפחד אבל עכשיו אני אומרת לך זה לא נורא ואיום כמו שאומרים. אל תדאגי זה לא נעים קצת אבל זה לא מפחיד ..תקחי כדור הרגעה הומותאפי. בהצלחה:) אל תחשבי על זה יותר מדי:)

מיכל25אב

New member
לא נורא 3 דקות לא נעימות...בזמנהוף.

אצל ד"ר טוגנרייך,בתל אביב,תבררי לגבי האפשרות של בלון..ולא לפחד בהצלחה

יובל@

New member
מצטרפת להמלצה

גם אני עשיתי בזמנהוף אצל טוגנרייך ולא כאב בכלל. הוא נחמד וסמפטי ונותן הסבר מרגיע לפני הצילום. אני לא השתמשתי בבלון. לקחתי 2 אופטלגין כשעה לפני הצילום. אבל אפשר כל כדור משכך כאבים אחר. אם את רוצה עוד אינפורמציה, תלכי לחיפוש מתקדם בראש הפורום ותבצעי חיפוש. הנושא נדון הרבה פעמים בפורום. שימי לב שאין אפשרות לעשות חיפוש על תווך של יותר מחודש כי זה נתקע.

והעיקר...לא לפחד כלל

אורית, עשיתי את הצילום לפני חודש. בזמנהוף בת"א אצל ד"ר טוגנרייך. באמת שזה לא נורא. גם אני נורא פחדנית. לקחתי לפני כדור נסקין (משחרר שרירים - תבקשי מרשם מהרופא נשים שלך). חצי שעה לפני אופטלגין וכמה טיפות של רסקיו רמדי. הרופא ממש נחמד, ועדין. מסביר מה הוא עושה כל הזמן. כשיצאתי החוצה (אחרי), בעלי היה בטוח ששכחתי משהו בחוץ מרוב שזה היה מהר. והכי חשוב...שהתוצאות יהיו תקינות. בהצלחה, דלי

ציפי31

New member
דקה של אי נעימות, והביתה....

לפני שעברתי את צילום הרחם, קראתי כאן כל מיני הודעות מפחידות, עד כדי כך שבבוקר הצילום הקאתי מרוב פאניקה. בחיים לא קרה לי שהקאתי מלחץ, ובחיי עברתי הרבה מאוד סוגים שלו. בקיצור, בדיקה קלילה ופשוטה. והביתה...

חמניה1

New member
אני עברתי את זה בקפלן אצל

פרופ´ שוהם. מומלץ. הייתי בהיסטריה ויצאתי רגועה לחלוטין

למעלה