צילום רחם

nam

New member
דנדושה, בהצלחה!

שיעבור לך בקלות וייתן את התוצאות הרצויות!!! (מצטערת שלא יכולה לעזור יותר מזה...).

dandushx

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifזהו אני אחרי זה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

רק רוצה לומר שזה היה ממש לא נעים , למרות האופטלגין כאב לי נורא, בייחוד כשעשו את הואקום , ואחר כך אמרו לי להתהפך על הבטן , אז החומר המגעיל נזל לי על הרגליים והוא היה כזה דביק. זה נעשה בסביבות שמונה בבוקר ועדיין יש לי דימום. מבחינת התוצאה , יצא הכל תקין - רחם בגודל תקין , מעבר חופשי בחצוצרות ופיזור תקין של החומר. תודה לכל הבנות החמודות שענו לי פה , ככה בהדרכה שהרופא עשה לנו לפני כולן שאלו כל מיני שאלות מוזרות ואני כבר ידעתי הכל (איזה כיף לי ). דרך אגב הכאב בבדיקה מאוד אינדיבידואלי , מישהי שנכנסה לפניי יצאה כאילו לא נגעו בה , אמרה שלא הרגישה כלום ואחרת יצאה היסטרית ובוכה והשכיבו אותה בחדר סמוך למנוחה וגם בזמן הבדיקה קראו למלווה שלה שתיהיה איתה,כך שכל אחת מגיבה אחרת , וקשה לצפות מה יהיה לפני. זהו , עד כאן ושוב תודה לכולן ,
אוהבת אתכן דנדוש

אולה *

New member
הי דנדוש!!! איזה יופי שהכל תקין!

גם אני מאלה שמאוד סבלו. ממש בכיתי שם. אבל הכאב עבר די מהר. הכי חשוב שאין ממצאים חריגים. מה שנותר לך - זה להגשים את אגדה (של הריון בחודש של צילום רחם) אולה

א י נ ס

New member
או תודה לאל שהכל עבר

מסכנונת שסבלת. מקוה שעכשיו את בסדר כבר. חייבת לדעת? מה זה הוואקום הזה מה זה? אני לא זוכרת שום דבר כזה. זוכרת שאצלך הכל תקין, ועכשיו יש אישור על כך. גם לIVF בגלל בעיית הזרע, לא יזיק שאצלך הכל תקין. זה יצליח פשוט הרבה יותר מהר. (להשרשה למשל)

dandushx

New member
היי אינס

הואקום זה מין פקק ששמים בפתח הנרתיק כדי שהחומר לא ידלוף החוצה וזה עושה ואקום לכל האינסטלציה וזה כואבבבבב , כששאלתי את הרופא מה כואב כל כך הוא אמר שזה מהואקום.

מיכל ק-ש

New member
דנדוש

טוב שאת אחרי הצילום והעיקר שהכל תקין. אל תתרגשי מהדימום, אלא אם הוא יתגבר. זו תגובה מוכרת וצפויה. כמו שאולה כתבה, יש אגדה (די מבוססת) על הריונות בחודש של צילום הרחם, אז כל מה שנשאר לך עכשיו, אחרי שנשמת לרווחה, זה להגשים את האגדה...

dandushx

New member
מיכלוש ואולוש../images/Emo24.gif

הלוואי והאגדה תתגשם אבל אני לא בונה על זה לפני הצילום גם הרופא שתדרך אותנו סיפר על האגדה ואמר שזה נכון ואפילו נקב באחוזים , אבל גם ציין שזה במידה ואין שום בעיות נוספות ולצערי יש לנו בעית זרע שמחייבת הפריה (אפילו הזרעה לא תעזור במקרה שלנו)והייתי צריכה לעשות את הצילום רק כתנאי כדי לעבור את הועדה ולא כדי לחפש מה הבעיה כי אנחנו יודעים מה הבעיה והתוצאות לא ממש הפתיעו את הרופא שלי. בכל מקרה יש לנו עכשיו כמעט חודש לחכות לתשובה של הועדה אז בינתיים נמשיך להתאמן בניוטרל אולי הצילום יגביר טיפונת את הסיכוי הקלוש שיש לנו להכנס להריון ספונטני , מה יש להפסיד ? מקסימום אז נהנינו
.
דנדוש

ניקניק

New member
דנדוש my love

אני שמחה שאת אחרי זה, ושמחה לשמוע שהכול תקין. סליחה על השאלה הדבילית, אבל האם טרטרו אותכם עם הביורוקרטיה או לא? סתם מסקרן אותי. מקווה שלא אצטרך לעבור את הצילום רחם, אבל זה מתוכנן לי לעתיד הקרוב... אני מותשת אז אכנס לצ´אט בפעם אחרת. מחר יש לי פגישה עד הלילה (משהו שהתנדבתי לעשות) אז מקוה מאוד לדבר איתך ביום חמישי. לילה טוב יפהפיה

למעלה