צילום רחם - HELP

צילום רחם - HELP

שלום לכל הבנות! מזה חודשים רבים אני משתתפת "אילמת" בפורום, קוראת אבל מתביישת להשתתף. אז בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכן על ההודעות המעודדות והתמיכה הבלתי נגמרת שאתן מעניקות לכל הבנות בפורום. שנית, אולי תוכלו לתרום לי מהידע שלכן: אני אמור לעבור ביום רביעי צילום רחם. כשקבעתי את התור אמרו לי בטלפון שיש להיות לאחר הדימום הוסתי. דווקא החודש המחזור איחר לי ביומיים, ולכן הדימום הסתיים רק היום בבוקר (יום שני). האם לדעתכן ניתן יהיה לבצע את הבדיקה ביום רביעי, או שמא זה לא מספיק זמן ויש עדיין שאריות בגוף שלא התנקו (למרות שכאמור הדימום עצמו הסתיים). אין לי רצון לעבור את הבדיקה הכואבת ולשמוע בסוף שלא ניתן לראות תוצאות חד משמעיות, היות ועשיתי את הבדיקה בסמוך למחזור. למישהי יש מושג בענין? בכל מקרה, תודה תודה תודה.

אין שום בעיה

אם הסתיים הדימום - לא יהיו שום הפרעות בצילום. הכי חשוב לא לעשות את הצילום אחרי יום הביוץ כדי שלא יהיה חשש שיש שם עובר שסופג את הקרינה. שיהיה בהצלחה ועם תוצאות טובות. אל תשכחי לקחת משכך כאבים רציני לפני הבדיקה (ליתר בטחון...) חנה

נועם@בת

New member
יומיים אחרי תום הדימום לא תהיה שום

הפרעה, ומצד שני את לפני ביוץ, כך שאין חשש שהביצית המופרית תפגע, או תסחף לחלל הבטן. נקווה שתגשימי את אגדת צילום הרחם. בהצלחה נועם

תודה !../images/Emo24.gif

תודה לכן! עכשיו לפחות אני רגועה מבחינת לוח הזמנים. כל השאר... נקווה לטוב.

למעלה