צילום מקום התאונה!?

leon65m

New member
צילום מקום התאונה!?

ניפגעתי במהלך העבודה ונותרתי נכה 90% לצמיתות. התאונה ארעה במיתחם של המיפעל שהזמין את העבודה מהבעל הבית שלי, אני נפלתי מסולם גובה 5 מ' עם יד ימין על דופן פח חד כמו סכין של ארון חשמל. לאחר סיום העבודות במקום סגרו אותו עם כיסוי פח, ולצרך התביעה ניתבקשתי מהעו"ד שלי ללכת עם מישהו או עם בעל בית לצלם את מקום התאונה המדויק כי זה חשוב להוכחות בבית מישפט. נאמר לי על ידו שיש אפשרות לישלוח חוקר פרטי למקום, אבל אני אצטרך לשאת בהוצאות. אני סיכמתי איתו על 20% אחוזים מכל סכום שהוא מוציא על המיקרה, לכן יש לי מס' שאלות: 1. האים גובה האחוזים שהוא גובה ממני מקובל? 2. האים אני אמור לשאת בהוצאות עבור החוקר או לא? 3. את מי אני אמור לתבוע? את המעביד? או את האת המיפעל? או את שניהם ? 4. האם אני צריך לקחת חוות דעת ממומחה לצורך התביעה או מספיק לתביעה אחוזי הנכות לצמיתות שקבעה לי הוועדה הרפואית של בטוח לאומי ? תודה רבה מראש!

תשובות

תשובותיי להלן אינן יעוץ משפטי ו/או המלצה כלשהי. 1. כן 2. כן - אלו הוצאות משפט. 3. כפי הנראה את שניהם. 4. צריך חו"ד רפואית פרטית. בהצלחה.

שכר טרחת עורך דין

בדרך כלל, שיעור שכר הטרחה תלוי בשלב בו מסתיים התיק - כלומר - אם התיק מסתיים במסגרת משא ומתן מול חברת הביטוח של המעביד ושל המזמין עבודה, ללא הגשת תביעה 15% אחרי הגשת תביעה, בפשרה - 17.5% אחרי ניהול כל התיק כולו, לרבות הוכחות וכתיבת פסק דין על ידי שופט - 20% הקביעה של המל"ל אינה מחייבת בבית המשפט ולכן יהיה עליך להגיש חוות דעת של מומחים רפואיים מטעמך. בהצלחה

למעלה