LATIKAsoap
New member
צילום מוצר
הי, נראה לי שיש לי קישור שיעזור קצת עם הצילום ברקע לבן.. וגם בעלי ארז התגייס לנדב מהידע שלו בנושא. הוא צלם חובב (פלוס פלוס) וחשבנו יחד על פיתרונות לצילום תכשיטים לאטסי. קחו אוויר, זה ארוך: יש שיטת צילום שנקראת סטרוביסט- זה בעצם איך לצלם עם פלאשים קטנים ולקבל תוצאות מקצועיות. מאוד מגניב.. כמו כל דבר מעניין זה באנגלית והרבה קריאה.. אבל בגדול- עם פלשים קטנים או מנורות טובות אפשר להוציא תמונות מדהימות! ואז לעבד קצת בפוטושופ
לפי בעלי (שלא מתעצל וקורא המון על צילום) לצילום תכשיטים- מומלץ קופסת אור, ועם שתי מנורות שולחן בצבע זהה (מומלץ שתיים עם אור לבן) אפשר להגיע לתוצאה טובה.הנה מדריך שמסביר איך לבנות קופסת אור מארגז קרטון. אנחנו בנינו אותו עם נייר פרגמנט. עוד צריך- מצלמה טובה שמכירים (לא שווה מצלמה מקצועית שלא יודעים להפעיל) וגם לא חייב מצלמה מקצועית- אפשר ביתית קטנה וטובה שיש לה מאקרו טוב (לדוגמא: קאנון פאואר שוט מסדרת g- בייחוד g9 g10, כל סדרת ניקון קולפיקס) נסו לצלם במצב ידני. זה אופטימלי לצילום עם תאורה. הבעיה עם תכשיטים שהם מחזירים אור - הם צריכים אור רך מכיוונים שונים- אז כדאי לשחק עם הזוויות של התכשיט והעדשה והתאורה. לגבי פוטושופ- לא לפחד ממנה, יש בה מליונים של כלים, ולכל פעולה יש המון דרכי ביצוע. אני למדתי ממדריכים באינטרנט- לכל דבר יש מדריך ולפעמים מצולם. מאחד לשני לומדים שיטות שונות לביצוע דברים. אין לנו ברירה- אנחנו מוכרים באינטרנט והתמונה היא 90% מהמשיכה של הלקוח- צריך להשקיע זמן בקריאת מדריכים- ויש המון באנגלית ומעט בעברית. חפשו: product retouch tutorial אני מוכנה שתשאלו אותי שאלות בפורום ומה שאני יודעת אענה בשמחה! הוספתי קובץ של מדריך שמישהו עשה בנושא צילום תכשיטים. הוא ממליץ על תוכנת gimp (דומה לפוטושופ ובחינם) רעיון: בואו נחפש באטסי תמונות מעוררות השראה, ונעלה קישור. אולי ננתח יחד ונגיע להשראה לגבי הצילום, הסטיילינג, העריכה.. נראה לי שזהו בינתיים.. אני מקווה שזה יעזור איכשהו. אולי נתאגד כולנו יחד ונעשה מפגש עם הרצעה בנושא, או סדנה מתישהו.. ♥ מזי פלד לאטיקה סבון טבעי latikasoap
הי, נראה לי שיש לי קישור שיעזור קצת עם הצילום ברקע לבן.. וגם בעלי ארז התגייס לנדב מהידע שלו בנושא. הוא צלם חובב (פלוס פלוס) וחשבנו יחד על פיתרונות לצילום תכשיטים לאטסי. קחו אוויר, זה ארוך: יש שיטת צילום שנקראת סטרוביסט- זה בעצם איך לצלם עם פלאשים קטנים ולקבל תוצאות מקצועיות. מאוד מגניב.. כמו כל דבר מעניין זה באנגלית והרבה קריאה.. אבל בגדול- עם פלשים קטנים או מנורות טובות אפשר להוציא תמונות מדהימות! ואז לעבד קצת בפוטושופ