צילום מאקרו...

bitton9

New member
צילום מאקרו...

היום קצת היה לי זמן וניסיתי ללמוד איך לצלם בצילום מקרוב: מצלמה cannon a-80 הנה תמונה אחת: מישהו יכול לתת לי טיפים לצילום ולהסביר לי מה הקטע של "וויט באלאנס"?? תודה מראש!!

nvered

New member
תמונה יפה מאוד

הייתי משאיר יותר מקום לרקע ירוק שיבליט את הפריחה.

baya1

New member
לשאלתך

בקיצור נמרץ, ה"וויט באלאנס" יתאים את המצלמה לתנאי התאורה המשתנים (שמש ערפל פלש וכו') ויעניק לתמונה שצילמת צבעים וגוונים הקרובים ביותר למציאות. צירפתי מין סוג של הדגמה מה יקרה כשהוויט באלאנס אינו מכוון כראוי.

bitton9

New member
תודה!! תמיד עדיף לעשות מותאם אישית?

יש לי אפשרות במצלמה לעשות וויט באלאנס עם דף לבן אז תמיד מתי שאני בא לצלם כדאי לעשות?? ותודה על התשובה וההדגמה ואם יש לך טיפים לצילום מאקרו אני אשמח...תודה מראש!!

baya1

New member
אפשר

עם דף לבן או פשוט להביט במסך ולהשוות עם האובייקט המצולם ולראות שהצבעים זהים. כשזה לא מכוון טוב הלבן בד"כ יוצא בגווני תכלת או צהבהב. יפה שהעלית את הנושא כי אנחנו רואים הרבה תמונות שמצולמות ללא כיוון הוויט באלאנס כנראה מחוסר ידיעה. הטיפים הכי חשובים לצילום מאקרו ולצילום בכלל להקפיד להאיר את האובייקט בצורה נכונה, הרבה פעמים בתאורה לא ישירה (תלוי מה) אבל זה נושא מאוד מגוון וכדאי לקנות ספר טוב כדי ללמוד אותו.

I R I S C

New member
תמונה יפה ו...תתחדש

הטיפים הכי נפוצים: *לא לצלם בעזרת פלאש אלא אם זה בדיוק מה שרוצים,בדרך כלל הפלאש הורס *חצובה-ברוב המקרים-לתמונה חדה *עומק שדה גדול בהתאם לנושא-כשמצלמים ממש מקרוב,אחרת זה מפריע לעין

למעלה