צילום אתרים

צילום אתרים

האם יש דרך ליצלם אתרים דרך PHP? שיעודכנו אוטומטית? לדוגמה הלינקים פה בתפוז, הם מצלמים אתרים ואם מישהוא ישנה משהוא ב HTML יראו את זה. האם קיימת דרך?

vladi03

New member
וואלה שאלה טובה!

גם אני צריך אפשרות זאת לאתר שלי.

Treack

New member
לא נראה לי שהטכנולוגיית PHP כ"כ..

מתקדמת.. == אבל יש אפשרות שהם תיכנטו סקריפט בASP שמקשר בין 2 מחשבים, והמחשב הראשון נכנס אוטומטים לכל האתרים ועושה תמונת מסך.. אבל זה מסובך מאוד

Terminal Frost

New member
נראה לך באמת

יש אובייקט activex (שניתן להוריד אותו חינם לשימוש לזמן מוגבל) שעושה את זה חפש בגוגל "website snapshot activex"

Treack

New member
אתה בטוח שזה אוקבייקט?

לי זה נראה כמו יישום שלא קשור לPHP אבל אני יחפש בגוגל בכל זאת

miok

New member
תגובה:

נכנסתי לאתר כדי לשאול שאלה וראיתי את השאלה שלך .. אני ממש לא יכול להגדיר את עצמי מומחה בPHP ואפילו לא מו או מ אבל אני יודע שיש את imagemagick אין שם משהו שיודע לעשות את הפונקציה הזו?! האמת שאני יאלץ להתעסק עם imagemagick ואני מניח שאדע את התשובה במוקדם או מאוחר. אם משהו מגלה קודם אשמח אם יעדכנו אותי גם.

והינה התשובה:

לאחר שיחה אם מומחה (זאינאל), הוא אמר לי שיש אפשרות להישתמש באפלקציה של שולחן עבודה KDE שניקראת kwebdesktop, לכל מי שיש לינוקס שיריץ בקונסול
kwebdesktop 100 100 image_name http://www.walla.co.il​
ה 100 100 זה הרוחב/גובהה של החלון, ה image_name זה השם של התמונה והקישור זה מה לצלם. זה יריץ בקרע את הדפדפן קונקור ויצלם את המסך, הוא אמר שקיים רכיב לאקספלורר ומוזילה אבל אני לא מחפש על זה כרגע חומר. כמו כן אפשר ליקנות את הרכיב של גירפה (הרכיב של החברה שתפוז משתמשים בה) ולנסות להריץ על לינוקס ו PHP, בעיקרון build in אין. תודה לכל העוזרים.

miok

New member
תגובה

לגבי imagemagick מצאת משהו ? אני כמעט משוכנע שיש אפשרות לעשות אתה משהו. זאת ספריה בקוד פתוח שניתן להוריד חינם מהרשת. ןלגבי KDE אני אנסה את זה :)

imagemagick

בגנטו שלי ניסיתי לעשות emerge ל imagemagick וה הוריד אותו, עכשיו אני רוצה שצריך PORT מיוחד ל PHP, אז כניראה מה שעשיתי זה לא קשור, אני אחפש בפורטג משהוא שקשור לזה ואם אני רמצע אני אדווח, למרות שגם שם אני לר חושב שאני אצליח כי זה לילמוד API חדש ואין לי ממש זמן כרגע.

למעלה