צ'ילום אני דנדשה פה

shaniebnovember

New member
צ'ילום אני דנדשה פה

לא היה לי מושג שיש כזה פורום כאן שעמשמם לי וטיילתי בכל מיני פורמים ופתאום ניתקלתי בו! אז ככה שמי שני ולמדתי איפור מקצועי לפני 3 וחצי שנים בערך .. סיימתי בהצטיינות והתחלתי לעבוד בזה די הרבה קודם התנדבתי קצת ואז איפרתי בטלוויזיה וקליפים וכל מיני... מאחר שהייתי כל כך צעירה זה היה לי קצת קשה אם זה והפסקתי לצערי הרב.. האם אפשר לחזור לזה אחרי שלא איפרתי ועסקתי בזה יותר משנה וחצי?

yottami

New member
אני בגישה שאפשר לעשות כל דבר בחיים

אם רק רוצים אותו.....צריך נחישות......אבל אני בכל מקרה חושב שללכת ללמוד משהו אקדמי זה יותר חשוב עם כל הכבוד למקצוע האיפור......אבל לא עושים בזה הרבה כסף...זה לא מקצוע בטוח מבחינה כלכלית כי תחשבי כמה מאפרות יש היום כמו זבובים.....אז הייתי ממליץ לך או שכבר יש לך כמובן אין לי מושג כי אני לא מכיר אותך....פשוט לאמץ גישה ריאלית לחיים.....

shaniebnovember

New member
יותם../images/Emo9.gif

לא ממש הבנתי למה את ה מתכוון זאת אומרת לוותר על זה? כי למען האמת אין לי כלום אין לי שום מקצוע אחר ביד לא בגרויות ואפילו לא 12 שנות לימוד..ומתחיל להימאס לי לעבוד סתם בתור מלצרית וכדומה... וגם כואב לי ממש שאני חושבת שאני כן טובה בזה ושהשקעתי הרבה מאוד כסף בלימודים ובחומרים(שהיום כבר אינם וזאת עוד הוצאה כספית אם אני יחזור לזה) אבל מצד שני אני זוכרת גם הרבה קשיים שהיו לי במקצוע...

yottami

New member
בהחלט לא התכוונתי שתוותרי לכי על זה

ובגדול....אבל אני חושב ש 12 שנות לימוד חשובות יותר ובגרויות חשובות יותר.....אם לי לא היה את שתי אילו הייתי הולך ועושה אותם קודם כל ...ההשכלה הבסיסית הכי חשובה....כי בלי זה לדעתי עדיין אפשר להשאר תקועים באיזה שהוא מובן....לדעתי בכל אופן (בלי לשפוט)....לכי להשלים את הלימודים זה אלמנטרי את האיפור את יכולה או אח"כ או במקביל.....אבל בגרויות זה יותר חשוב במיוחד שאת עדיין צעירה אחר כך לא יהיה לך פנאי לדברים האלו......יום אחד את בודאי (כך אני מקווה*) תרצי להתפתח לתחום אחר בכלל ולא תוכלי בגלל שאין לך השלמת לימודים או בגרות......שתביני לי יש עוד מקצועות בהם התמחתי שלא קשורים באיפור....ואני עוד רוצה ללכת ללמוד עוד דברים שלא קשורים באיפור כי תמיד צריך ללמוד....אם את בראש שלי אז סבבה...בכל אופן תמיד חשוב להתעסק במה שאוהבים אבל כשיש בסיס....אז בכל מקרה את תזנחי את האיפור אבל אל תשכחי שזה לא כל החיים...יש מעבר

RReuTT

New member
בטח שאת יכולה... עם קצת רצון

את יכולה לעשות הכל
ברוכה הבאה לפורום

למעלה