צילה בוקי היקרה

פשו שי ת

New member
צילה בוקי היקרה

היום יומהולדתך לפי התאריך העברי מצטערת שרק עכשיו כותבת לא היה לי אינטרנט כל היום העיקר שתמיד תהיי מאושרת בחברת ילדייך ונכדייך ותמיד תמיד תמשיכי בפעילות הברוכה שאת עושה ה' ישלח לך כל טוב אמן. אוהבת המונים חגית

רוזהלי

New member
../images/Emo49.gifלצילה בוקי../images/Emo255.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

הרבה בריאות, נחת וכל טוב

li 3 האחת

New member
נשמה טהורה וענקית../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

מתוקה שלי...לי כידוע לך אין מספיק מילים כדיי להודות לך על מה שאת בשבילי. הרבה יותר ממשפחה ממש כמו אמא.אמא אווזה שדואגת לי כל כך.. צעדת איתי יד ביד כאשר הכרנו וכאבתי את אובדן המלאך שלי.. שמחת ואפילו בזבזת יום שלם בשבילי שעליתי לירושים לחפש בגדים לחתונה.עמדת שם לצידי בהתרגשות כצעדתי לעבר חיים חדשים לפני שנה. ןעכשיו לפני חודש ניגבת את דמעותיי כאשר החלום התנפץ ונאלצתי לפרק את החבילה.את ואחותך המקסימה הייתן לצידי בבית דין החרדי שכולי לחוצה מהמעמד שאנני רגילה אילו וחזקתן אותי בשעה קשה זו...אליך אני מתקשרת מסמסת ומתקרצצת כשרע לי בכל שעה ואת תמיד שם במילה טובה בעיצה. אז מה לאחל לך אישה מקסימה ביום חגך??? קודם כל שכל חייך יהיו מתוקים,קסומים,שלווים,,,מלאים באהבה שמחה ובריאות.. שתירוי נחת ואושר מילדיך נכדיך ובע"ה ניניך... שהקדוש ברוך הוא ישפיע עליך רק טוב ואושר. כל שתבקשי לו-יהי.. אוהבת אותך בלי סוף אשרי שיש לי חברה מיוחדת כמוך... שהקדוש ברוך הוא ירחיק ממך את הרע ויקרב לך את הטוב.. אוהבת מאוד...~ליאת

em0854

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזל טוב לצילה בוקי

שפע ברכות, להמון ימים מאושרים. עדנה

yamkachol

New member
מזל טוב, צילה בוקי, ליום הולדתך,

מאחל לך הרבה ימי שלווה שמחה, רוגע וסיפוק. כל טוב. חגי

מזל טוב אשה יקרה

לאשת החייל העסוקה ועמלה למען הרבים את האמא של המחשפחה היפה שהקמת ומובילה אותם למקומות טובים בהמון אומץ ונחישות מבקשת לאחל לך רק בריאות ושמחת חיים מלוא חופניים שתצליחי להגשים את המשאלות שיש בלב הענק שלך שתזכי לגדל את הילדים נכדים וגם נינים בשמחה ואהבה גדולה שולחת לך ים של כוחות וחיבוק ענק לעטוף אותך באהבה

../images/Emo49.gifמזל טוב אישה יקרה

עד מאה ועשרים כעשרים ,בבריאות אושר ואהבה

למעלה