צילה בוקי היקרה

פשו שי ת

New member
צילה בוקי היקרה ../images/Emo16.gif

איתך ביום הזה -יום האזכרה לבעלך ז'ל ה' ישלח לך כוחות להמשיך הלאה לא יום קל הוא היום מבינה אותך ושולחת לך חיבוק של אהבה והבנה ''אשת חיל עטרת בעלה''- אני בטוחה שהוא
היה גאה בך על התמודדותך ועל הדרך בה את מנתבת את משפחתך לתפארה.
אוהבת אותך מכל ה
חגית

2א מאה2ה

New member
צילה בוקי היקרה

איזו אצילות
איזו הכנסת אורחים
באתי להיות נוכח באזכרה לבעלך , ומצאתי שבאתי להילולה של צדיק
, איזה אור. איזה עושר של תורה וחכמה שאתם מחזיקים בביתכם נהנתי כל כך מההגיגים , כמה מוסר כמה יושר כמה פשטות ועומק!! ישר כח בניתם לכם שבט אנשים שבט ומשפחה מדהימה , מלח הארץ.. והנוף הנשקף מביתכם - מקסים . פשוט מרהיב ביופיו! מאחל לך כוחות..
"פדותנו תצמיח ונס יגון ואנחה"...
. מומי.

ליגה76

New member
צילה בוקי יקירתי

שולחת לך חיבוק בימים הקשים האלו של האזכרה, ימים אלו מאוד לא פשוטים ודורשים המון כח. שולחת לך קצת אנרגיות טובות שתתמלאי בהן. שולחת לך חיבוק ענק ומתפללת שעד השנה הבאה יהיה מישהו לצידך שתוכלי לבכות על כתפו. תהיי חזקה. יהי זכרו ברוך

../images/Emo24.gif

לצילה בוקי את אשה מרשימה מאד אשת חייל ואם המשפחה הגדולה שולחת לך ים של כוחות וחיבוק ענק שבבנין ציון תנוחמו ןשהבורא הכל יכול ישלח לך את אורו ואהבתו ךעטוף אותך היום ויזכה אותך בבריאות וחיים ארוכים וטובים

אני אחרי...

אמש התקיימה האזכרה. היה מכובד ביותר. היום עלינו לקבר. היה עצוב וקשה. שנתיים בלעדי הבעל היקר. ואנו שורדים. ממש הזוי. תודה לפשושית ול2א מאה2ה. תודה שהשתתפתם וחיזקתם אותי. זר לא יבין זאת. אני מרגישה פיזית תשושה ומוכה. היום גם יום הנשואין שלנו. האסון קרה ביום הנשואין שלנו. הילדים קנו לי תכשיט ליום "הנפלא הזה" הם אמרו שזה גם מאבא... היום לא הצלחתי לתפקד. הרגשה של חולשה וריקנות. מחר יום חדש יאיר. אמשיך ואתפקד ואחזור למציאות החדשה שנכפתה עלינו. תודה לכל התומכים. אתם נותנים לי הרבה כוחות להמשיך ולהתמודד. מלאהבה, צלה

אין שם19

New member
צילה

לא מכיר אותך כול כך אבל הספיק לי לשבת לידך בשולחן במפגש בירושלים ולהבין כמה את.... (אין מילים) רק טוב אושר ובריאות לך ולכול המשפחה ממני הקטן אין שם

למעלה