צייר

הנשוי

New member
צייר

אצלי בצייר 98se ניתן לשמור רק כקבצי bmp הבנתי שאפשר לעשות שישמור גם כjpeg הכיצד?????

ofirgonen

New member
לא

אין לי תשובה אבל גם לי היה את זה וזה הסתדר לי לבד לפחות לא זוכר שעשיתי משהו ועכשיו שוב אותו דבר אין לי את האפשרות לשמור קובץ jpg אם אדע הודיע לכם

נסה להתקין אופיס 97 / 2000

האופיס כולל בתוכו ממרי גרפיקה שמתלבשים על הצייר של החלונות. בעבר, עד כמה שאני זוכר, הצלחתי ללמד אותו כך לשמור גם ב JPG וגם ב GIF. כיום אני לא מצליח עם הגיפים, אבל ב JPG זה עובד.

duke4you

New member
yo yo yo

אם איזה תוכנה אתה רואה תמונות? טוב, לא משנה, תתקין את ACDsee classic מהקישור המצורף ותהיה לך אפשרות של שמירת קובץ בפורמט המבוקש. חג שמח.

הנשוי

New member
דיוק יקירי התגעגעתי אליך....

לא רואים אותך מספיק לאחרונה חג שמח

qazqaz

New member
פשוט ביותר: גרור לתוכו JPG - וזהו!

ברגע שתעשה זאת, הוא פתאום "ייזכר" שהוא יודע לפתוח פורמט JPG , ואז גם תופיע לך אופציה כזאת בתפריט SAVE AS .

qazqaz

New member
צר לי שזה לא פעל אצלך. אצלי כן!!

ואין לי מושג מדוע אצלך זה לא עבד ואצלי כן.

nfs

New member
BMP,JPG,JPEG,GIF,TIFF ,TXT, ICO

לצייר החובב שלום ! עליי קודם כל להסביר לך שהצייר של ה WIN הוא ממשק דל פשוט ולא ממצא וחסר הרבה אפשרויות עריכה בכלל לא שווה כלום ! . אז למה שלא תעבוד עם תוכנות שכן : ,PAINT SHOP,ACDSEE32 , PHOTO SHOP .. והרשימה עוד ארוכה .

qazqaz

New member
נסה את IRFANVIEW - טובה וחינמית

אם אתה זקוק לתוכנה לצפייה בקבצים גרפיים, שתאפשר לך גם להמיר מסוג כזה לסוג אחר (מ- BMP ל- JPG , למשל) - הורד את התוכנה הנ"ל מכל אתר הורדות. היא מצויינת, פשוטה וקלה לשימוש, ומאפשרת לצפות ולהמיר יותר סוגי קבצים גרפיים משאתה מכיר, אני משער. והיא גם חוקית (חינמית)...

noam01234

New member
היי היי היי.... מה קורה פה?

אני מאוד מעריך את זה שאתם עוזרים בפורום אבל האיש ביקש רק כוס חלב ואתם הצעתם לו לקנות פרה ורפת והיו גם כאלה שהציעו לו לקנות את תנובה... נו באמת? לבנאדם יש בעיה עם הצייר וסיבותיו עימו (או שהוא עתיק או לא יודע מה), אם יש לכם פתרון תציעו, אל תגלשו לדברים אחרים

הנשוי

New member
שטויות.....אני מושבניק......

אז ככה קודם כל תודה לכולם על הרצון הטוב ועל העזרה יש לי פוטושופ ואני לא צריך תוכנה גרפית נוספת אני פשוט רוצה שכשאני עושה פרינט סקרין ואני שולף את זה עם הצייר אוכל לשמור כקובץ jpeg שהוא קטן לעומת קובץ bmp שהוא גדול בערך פי 15 ואין לי כח כל פעם לשמור ע"י הצייר ואח"כ להכנס לפוטושופ לבצע המרה אם יש דרך לשלוף מה ששמרתי כפרינט סקרין ישירות ע"י הפוטושופ אשמח ללמוד חג שמח לכול חברי ואורחי הפורום הנהדר הזה

עמרי 24

New member
מה אם תתחיל לעבוד עם תוכנות קטנות

שמיועדות לזה? snag it פשוט גדולה ביצירת סקרין-שוטים ותומכת בJPEG

למעלה