צייר מתוסכל

ballerinaboyn

New member
צייר מתוסכל

אני בן 18 ומגיל צעיר נחנתי בכשרון ציור ומה שאחרים מכנים "ידי זהב". יש לי הרבה ניסיון בתחום ואפשר להגיד שאני מקצועי. אני מצייר בצבעי שמן, אקריליק, אקוורל, מידי פעם רושם ומאייר. המצב שלי הוא כזה, אנשים נדהמים למראה העבודות שלי, חלקם אפילו לא מאמינים שציירתי אותם. הרמה שלי מאוד מתקדמת ואפילו בגיל צעיר מאוד הרשמתי אנשים (ביניהם ציירים) עם העבודות שלי. הציעו לי לא פעם לעבוד באיור ספרים (כשעוד הייתי ילד) ויש לי רשימה ענקית של קליינטים פוטנציאלים. השאלה שלי איך אני יכול לעשות את מה שאני אוהב ולהרוויח מספיק כסף למחייה? אנשי מקצוע אמרו לי שאני יכול לעשות הרבה כסף, אבל זה נראה קצת הזוי. אין לי מושג קלוש איך אני אמור להתפתח מצייר שמצייר בשביל הכיף למישהו שמכניס כסף לחשבון בנק. אני אפילו לא יודע איך להגדיר את השאלה. תודה מראש

nirshats

New member
אני הייתי מנסה להתחיל למכור

אפילו תיקח מישהו שימכור בשבילך ותתן לו אחוזים , גם אם לא תרוויח הרבה אנשים יתחילו להכיר אותך ואת הסגנון שלך. אני מכיר איזה צייר (לא אישית , הוא פשוט גר באזור שלי) שלא נראה לי שעושה שום דבר חוץ מלצייר ולפי איך שזה נראה הוא חי ממש לא רע (יש לו את אחד הבתים הכי מוזרים שראיתי בחיים שלי אבל רואים שהוא השקיע שם הרבה כסף)

fighter21

New member
אהלן!

אני מקנא בך. גם אני מצייר אבל לא ברמה כמו שאתה מתאר אותה. אתה יכול לנתב את כשרון הציור שלך ללימודים של תקשורת חזותית, קרי לימודי גרפיקה בבצלאל, שנקר או המרכז הטכנולוגי בחולון. אפשר גם ללמוד גרפיקה, עיצוב פנים או כל דבר שיעניין אותך וינצל את כישוריך. בן אדם עם כשרון כמו שלך ייחטף ע"י משרדי הפרסום או חברות המדיה בסיום הלימודים או במהלכם ותוכל לנצל את כישורך להגדלת חשבון הבנק שלך, כפי שהגדרת זאת. בהמשך גם תוכל לפתוח עסק משלך. כל זאת לאחר הצבא, בהצלחה!!!

לצייר

צייר מתוסכל שלום, אם יש לך רשימה של לקוחות פוטנציאליים לאיור ספרים והעבודה נראת לך תוכל להתחיל מכאן לנסות להיות מוכר בתחום ולראות לאן הדברים מתגלגלים. אבל כמו כמעט בכל תחום בו קיים כשרון מולד בכדי להפוך למקצוען בתחום מילת המפתח היא לימודים. ללמוד ולהיחשף לכמה שיותר טכניקות ועבודות ללמוד לעומק את תולדות האמנות ולהיות כל הזמן מעודכן בנעשה בתחום בארץ ובעולם. להבנתי אין קיצורי דרך.

למעלה