אחרון... סורי על האיכות של הציורים...מצלמת וידיאו דיגיטלית...
מ מKה אפורה New member 30/8/02 #26 ו-ו-א-ו! אני עם פה פתוח...! חשבתי שהתמונות שציירת מ"רייג" הן המקוריות ואת לא ציירת אותן... את מציירת מ-ד-ה-י-ם! אוףף...למה לי אין כישרון ציור?!
ו-ו-א-ו! אני עם פה פתוח...! חשבתי שהתמונות שציירת מ"רייג" הן המקוריות ואת לא ציירת אותן... את מציירת מ-ד-ה-י-ם! אוףף...למה לי אין כישרון ציור?!
N netaK New member 30/8/02 #27 ../images/Emo9.gifתודה אני מאוד אוהבת לצייר ויותר אוהבת לשמוע מחמאותעל הציורים שלי =]
L lolly1 New member 30/8/02 #28 ../images/Emo52.gifמעומק ליבי אני מתנצלת ורוצה להגיד: יו! את מוכשרת! הלוואי עליי......! יש לך במחשב את מה שציירת ממנו? גם אני אנסה......לא ייצא ככה..אבל שווה לנסות..לא?
../images/Emo52.gifמעומק ליבי אני מתנצלת ורוצה להגיד: יו! את מוכשרת! הלוואי עליי......! יש לך במחשב את מה שציירת ממנו? גם אני אנסה......לא ייצא ככה..אבל שווה לנסות..לא?
מ מתן ב New member 30/8/02 #31 התמונות ממש מהממות!!! אבל רק התמונה של רנדי לבד הוא יצא קצת שמן (ממש לא מחמיא לו...). אבל התמונות ממש מהממות!!! איזה כיף לך שאת יודעת לצייר... וזה הכי קשה לצייר תווי פנים... תפרסמי מלא תמונות כאן!
התמונות ממש מהממות!!! אבל רק התמונה של רנדי לבד הוא יצא קצת שמן (ממש לא מחמיא לו...). אבל התמונות ממש מהממות!!! איזה כיף לך שאת יודעת לצייר... וזה הכי קשה לצייר תווי פנים... תפרסמי מלא תמונות כאן!
L Lolly pop2 New member 30/8/02 #35 חברים יקרים... אני מקווה שאני סוף סוף יצליח לשלוח... אני קצת לחוצה.. אבל here go´s הנה בריאן... ועוד רגע יגיע ג´סטין
חברים יקרים... אני מקווה שאני סוף סוף יצליח לשלוח... אני קצת לחוצה.. אבל here go´s הנה בריאן... ועוד רגע יגיע ג´סטין
N netaK New member 30/8/02 #41 תודה רבה גם שלך מקסימים!! אהבתי מאוד את הציור של ג´סטין!!!!! יצא מתוק כמוהו ועוד מט אני אשים את שלי