ציירתי את קוז'י

AmiTutiT14

New member
ציירתי את קוז'י

בהתחלה זה היה אמור להיות קריקטורה.. עכשיו זה סתם משהו לא כל כך דומה
תלחצו על התמונה כדי לראות יותר טוב.

שiש

New member
פששש...

דווקא כן נראה קריקטורה. עם אזניים כאלה הוא יוכל עוד שניה להמריא :) (אותך למורה למתמטיקה! ככה משחיתים מחברת?)

AmiTutiT14

New member
../images/Emo87.gifובאותה הזדמנות, שאלון../images/Emo87.gif

1. את מי היית רוצה לנפות מהקבוצה? 2. את מי היית רוצה להביא לקבוצה? 3. איזה שחקן מקבוצת נוער כלשהי היית רוצה להביא (אם בכלל)? 4. את/ה בתור קליין, מה היית עושה עכשיו לקראת העונה הבאה? 5. את/ה בתור דרוקר, איך היה נראה נאום סיכום העונה שלך אחרי ההפסד להפועל תל אביב? 6. בנוגע לפרשת אייברי- מוצק או לא? למה? 7. קוז'יקרו- הסמל שלנו או של הגליל?

יאללה. בדיוק עכשיו אני עושה ביקורים

בפורומים שאני משתתף בהם. 1. אייברי, טרימינגהאם , קנטור, נאור בספק(רק אם ימצא מחליף ראוי), 2. מהאפשריים - וויל סולומון מהחלומות - שאק או גארנט 3. לא רואה ליגות נוער 4. מגייס ספונסרים, מחזיר את עדי (יש בי אהבה והיא תנצח) גורדון לתפקיד ניהולי, ומחזיר את סולומון 5. "חבר'ה, לא נורא אז הפסדנו, הלכה העונה אל תשכחו מה כתוב בחתימה של Wooooo its flair ומי בעצם הביא לכם את הגביע" :). זה היה בציניות 6. נוזל, לא מוצק ולא גז 7. קוז'יקארו הסמל של הגליל. כמו בשיר: קוז'יקארו הוא האל, הוא האל מבית הלל.. הסמל שלנו אפשר לראות אותו בכרטיס האישי שלי ... ועדי (יש בי אהבה והיא תנצח) גורדון

EL CHE VIVE

New member
אני פשוט אוהב את השאלונים האלו

1. את כולם חוץ מקוז'י 2. סולומון 3. השאלה המועדפת עליי!!! גל מקל (מכבי נוער) גל איתן(הפועל נוער) כספי (2 מטר ומעלה גובה מכבי נוער) ויש איזה אחד בהפועל שלנו שראיתי אבל אני לא זוכר איך קוראים לו

EL CHE VIVE

New member
פאק שכחתי את ההמשך

המשך לשלוש גם יוגב אוחיון 4. מעיף את כולם ומזעזע את המערכת 5."הבחורים עשו את המקסימום זה לא אשמתם זה לא אשמתי אנחנו קבוצה טובה חוסר מזל חוסר מזל". 6. אין לי מושג מה הכוונה שלך לגבי מצבי הצבירה אני אשתמש בחושים שלי לתאר את הפרשה: מסריחה כמו פגר! 7. הלוואי והיה הסמל שלנו! אבל קוז'י הוא הסמל של הגליל הוא גדל שם, שם ביתו ואני ממש אתפלא מהאישיות שלו אם הוא לא יחזור לשם אם הם יציעו לו חוזה שמן לטווח ארוך.

שiש

New member
אני לא אשעמם

עם התשובות שלי כי נראה לי שהן כבר ידועות ממזמן, אז רק אוסיף, קצת בניגוד לכולכם, שהכרזתם שקוז'י הוא הסמל של הגליל, מה שנכון כמובן, לא חולקת על כך, אבל אני לא חושבת שזה סותר את העובדה שהוא הפך גם להיות סמל שלנו. בעצם, קוז'י הוא *ה*סמל שלנו, במיוחד בעונה החולפת. כמובן שזו הרגשה אישית שלי בלבד, אבל מעט שחקנים היו מצליחים לגרום לי להגדיר אותם כסמל שלנו, וקוז'י עשה את זה בקלות. (לא יודעת כמה משחקים יצא לכם לראות בטלויזיה דווקא ולשמוע את כל הפרשנים מתמוגגים מהמורל שהוא מכניס לקבוצה, זה משהו לא יאומן. קוז'י הוא הלב של הקבוצה שלנו, ויהיה לי מאד מאד מאד מאד עצוב אם הוא ילך).

למעלה