ציירי לך שפם.. :/

הסנאית

New member
ציירי לך שפם.. :/

טוב יש לי שאלה טיפה מביכה.. בכולפן כמו כל הבנות גם לי יש שפם.. זה לא שאני שעירה במיוחד אבל זה מפריע כאלה שערות שחורות אז אממ מה אתם עושות עם זה? כי אני כאילו מגלחת, (נורא כואב לי פינצטה באיזור הזה), וזה לא נראה לי פיתרון ממש טוב.. אני חושבת להבהיר, אבל זה עוזר? ואיך עושים את זה עם מה? תודה רבה למי שיענה :)

Dirrrty

New member
אוי לא! לא לא לא!!!!

אל תגלחי!!! בחיים יותר אל תגלחי!!!! אני אין לי שפם זה כזה בלונדיני בהיר כזה... לא שמים לב... אבל עדיף לך להבהיר... פעם עשיתי לעצמי פסים מקדימה וקניתי בלונדור ומי חמצן ותערבבי ועדיף לך להבהיר!! אם תמשיכי לגלח יהיה לך כמו לגברים... כאלה זיפים עבים... אז אל תמשיכי לגלח!!!

Dirrrty

New member
או שתלכי לקוסמטיקאית והיא תמליץ לך

מה לעשות... בטח היא תוריד לך עם פינצטה או משהו או שהיא תבהיר לך אבל אל תגלחי!

plomphy

New member
אתה רוצה שגם לא תוריד מהרגלים

ואז בכלל תיראה היפית?

טולקה

New member
תגידו לי אתן חיות בשנת 20?

תורידי עם שעווה.. זה דוחה שפם.... כמו שמורידים גבות ורגליים ובית שחי תורידי את השפם

Mandyִ

New member
שתוריד אבל

לא עם סכין גילוח! מה קשה לחמם שעווה במיקרוגל ולהוציא לעצמך? מה קשה לקבוע תור אצל הקוסמטיקאית וזהו?...

plomphy

New member
לא משנה

גם אני לא הבנתי מה הוא רצה בהתחלה.. היא סתם באה וזיבלה להם בפורום אז זאת היתה תגובה שקשורה לשרשור...

שלא תעיזי לגלח!!!!!!!!!!1

אויייי שלא תעיזיייייייייייי!!!! את לא חייבת לעשות עם פינצטה, לכי לקוסמטיקאית אפשר לעשות עם שעווה או חוט רק לא גילוח!!!!!

הסנאית

New member
אז..

את יכולה בבקשה להסביר לי איך לעשות שעווה ואיפה לקנות? והרבה יותר עדיף איך אפשר להבהיר את השיער?

שיראלוש

New member
לא.......

לפי מה ששמעתי להבהיר שיר זה לא טוב זה מאריך את השיערה וגורם לה לגדול אז אני לא ממליצה ולדעתי תורידי עם שעווה

Dirrrty

New member
שמעי אם את מבהירה את צריכה לקחת

סיכון שהשערה יכולה לצמוח יותר עבה... אני לא יודעת אם זה נכון אבל ככה אומרים... בקיצור קני שעווה (לדעתי הכי טובה- אני משתמשת בה לרגליים) "שעווה קרה אלו ורה למיקרוגל" של ד"ר מלומד. או שפשוט תלכי לקוסמטיקאית והיא תוציא לך או עם שעווה או עם חוט או עם פינצטה וזהו... אם את עושה לעצמך עם שעווה קחי חתיכת בד קטנה, תמרחי עליה שעווה (או שתמרחי על איזור השפם, איך שיותר נוח לך) תדביקי את זה חזק חזק לשפם ותמשכי חזק אז נכון זה יכאב טיפה אבל עדיף מאשר זיפים...

עדיף כבר להוריד ולא לחמצן...

כי החימצון מגביר את צמיחת שער הפנים, ואז זה יגדל ויראה כמו קוצים. עדיף שעווה. או חוט, אבל אם את רוצה שעווה אז אין בעייה, אני ממליצה לך על השעווה של veet יש רצועות שעווה לפנים, פשוט תיקני את זה ואת הרצועות הקטנות תגזרי לרצועות יותר קטנות כי הם קצת גדולות מידיי לשפם. אז תגזרי את הרצועות בהתאם לשפם שלך ותורידי בכיוון הנגדי של השערות. בהצלחה.

הסנאית

New member
אהה

מצטערת על הטיפשות אבל אני ממש לא מבינה בזה כלום.. אז איפה אפשר לקנות את זה? בסופר פארם? וככה קוראים לחברה? veet ? ממ ופשוט שמים את זה? :/ מצטערת על כל השאלות וכל כמה זמן את עושה את זה?

את יכולה לקנות את זה בסופר פארם

או בקוס מוס או בכל מקום שאפשר לקנות בו שעווה.. זה בא ברצועות קטנות את פשוט מדביקה אותם על השפם ותולשת. לא צריך שום עבודה מיותרת. זה גם הרבה יותר נוח.

פיהטובה

New member
שפם ג´ינג´י?

לפי דעתי הדרכים הכי טובות להורדת שפם,הן: שעווה או הורדה עם חוט, ואת זה תצטרכי לעשות אצל קוסמטיקאית, לפחות בפעמים הראשונות. ואם תבהירי יהיה לך שפם ג´ינג´י במקום שחור, אז תחשבי על זה.

גמדית

New member
אאאמממ.....

לכי לקוסמטיקאית שתוריד לך עם שעווה, ככה החברות שלי עושות. לי אין שפם ואם יש (ולא שמתי לב שהוא קים) אז הא בלונדיני וממש לא רואים אותו ככה שאין לי הרבה מושג בזה

למעלה