צ'ייקובסקי

מולוקו

New member
צ'ייקובסקי

בערסל החיים אנו מעורטלים תחת כיפת השמיים בטבע מתענגים צ'ייקובסקי מנגן את היפיפיה הנמה והצלילים מחייבים מעוף לשחקים. הם מכסים את היקום ואני אותך מתנגנים הכינורות רוקדים המיתרים ואת מנגנת לי את וולאס החיים. היופי שלך מושלם ואני אמן מצייר אותך כמו שאגל עירומה תחת כמו תחת ושדיים שופעים כמו מנגינת חליל שופעת בין התופים. השיער שלך מתבדר ברוח הצלילים העיניים שלך אור מלחינים שפתיך קשת על מיתרים מנגנים שתי שדיים כמו תופים מתופפים ואת ואני לצ'ייקובסקי יונים.

../images/Emo79.gifצלילי המוזיקה../images/Emo79.gif

צלילים צלילי צלילים מנעימים מלווים עולים יורדים צמודים פוסעים יחד מחוללים על הבמה מרקדים ידיי בידך ליבי מול ליבך המוזיקה מלווה ואנחנו נעים לצלליה ורוקדים צמודים ללחניה מרחפים למשמע החלילים נסחפים עם מהלומות התופים רוקדים מחוללים רוקעים מרחפים נצמדים עד נפול תשושים ממחול האוהבים.

מולוקו

New member
תווים

צליל משמיע צליל סיבתו של האחרון צליל,מסובבו צליל. ואת שיר בתוך צליל. את סיבת קיומי שלי כפי שאני סיבת קיומך שלך. ושנינו מסובבי האהבה שהיא סיבה. ואם כך הדבר את שיר צליל בתוך צליל ושיר בין שני צלילים בתוך מחברת תווים.

שמים1

New member
מנגן על מיתריי ../images/Emo79.gif

מנגן על מיתריי בתופים ובצילצל במחולות ובשירים בעדנה של אוהבים. בנגיעות מאוד קטנות מבהיר בי שלהבות, שעולות וזוהרות בתשוקות מרהיבות. מנגן על מיתריי ואני הוא השיר בפריחות של אביב שרה לך אהבה.

מולוקו

New member
לה מז'ור

כפי שבט מידלר שרה את מנגנת צלילים והיא מתקנאת בצליל שאותו היא שרה לפעמים. שירה וצליל יחדיו הם אופיום להמונים עלה ירוק למלחינים והשראה רבה ליוצרים. את יוצרת בשירה צליל ותווים בתוך השירה שהם יחד קונצרט בלה מז'ור יחודי.

ריקי די

New member
נגון פרטי

מנגינת פסנתר חרישית משתלבת נפלא בין מיתרים של גיטרה, קונצרט נהדר לשניים תחת שמיכה רכה ועיניים עצומות ונשימה מתוקה של שקט, מרחפת ואצבעות מחליקות מתקתקות נגון פרטי באפלה, רגל על רגל שולחת זרמים חרש חרש, לשון מחשמלת מצטמרר הגוף.

מולוקו

New member
קונצ'רטו לארבע כינורות

ויואלדי היה מגיב בקונצ'רטו לארבע כינורות או אולי ארבע העונות שופן כמו מוצרט היה מעדיף פסנתר כנף. ואני מתחת לשמיכה מעדיף לחשמל אותך כי אני לא שופן ובטח לא ויואלדי אלא חשמלאי פשוט. חשמל עובר באצבעות ורטט אמפר בלשונות ויבוא עשיו מן השדה והוא רעב , הלעיטיני מן האדום האדום הזה.

למעלה