צ'ייסר...

Maorah

New member
ומה עם באמצע? :)

אני שותה אותו בחצי הדרך... רוב מי שאני מכיר שותה בסוף..... לדעתי בגלל זה קוראים לו צייסר...

Maorah

New member
אממ לא חשבתי על זה כך....

עדיין אני חושב שבאמצע עדיף.... ד"א בד"כ צ'יסר זה משהו שבא אחרי משהו... כמו במוסיקה.. צ'יסר זה קטע אינסטרומנטלי שבא אחרי השיר...

MidNight Flame

New member
חאלס עם השאלה הדבילית הזאת!

לך תשתה אלכוהול 95% אם לדפוק את הראש זה מה שאתה רוצה! אפשר גם לדפוק את הבקבוק בראש... זה בטוח ידפוק לך ת'ראש!

loco21

New member
מה השאלה הזו ?

תגיד אתה רציני ? לא באמת אם אני הייתי אומר לך שרק אחרי ומה לעשות בא לך לשתות לחיים אם חברים שלך אז ? "לא שותים מה פתאום אחרי זה אחרי..." מה יש לך תעשה מה שאתה רוצה. הצ'ייסר בא לתת פוש לאלכוהול של הבירה (שהוא באחוז נמוך כמובן) בפרק זמן של חצי שעה נגיד נכנסים לך 2 צ'ייסרים+ חצי ליטר בירה שהם ס אלכוהול, מה זה משנה לפני אחרי באמצע או בערבוב ? ודרך אגב צ'ייסר זה סתם עיוות שלנו, צ'ייסר קוראים למה שמלווה את הכוסית דהיינו בירה. ולכן אם תטוס לאירופה למשל ותבקש צ'ייסר ליד הבירה תראה טיפה מוזר אז...

noamha

New member
קיבינימאט!

כולה רציתי לדעת מה ההגדרה של צ'ייסר... מזה העליהום העוין הזה?

MidNight Flame

New member
הנה לך הגדרה מתוך המילון מורפיקס

"chaser noun רוֹדֵף ; חָרָט ; מַשְׁקֶה קַל (ששותים מיד אחרי משקה אלכוהולי)"

MEIMIS

New member
מייק מה זה המילונית הזה?

שלח לי את זה

hermis1

New member
הצ'יפס, זה לפני ההמבורגר או אחרי?

מה לעזאזל זה משנה? אתה לא צריך למסור לוח זמנים בכניסה, שתה מתי שבא לך.

night mistress

New member
ואני לתומי חשבתי ש...

שוט בא רק בסאדו..
הרגתי אותי..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

KindOfBlue

New member
הגדרה ממילון WEBSTER

Main Entry: 1chas·er Pronunciation: 'chA-s&r Function: noun 1 : one that chases 2 : a mild drink (as beer) taken after hard liquor

Harness

New member
איזה בירה?

לפני המק'אלן, צ'ייסר של בוש (בשביל הגרפסים הנעימים), תוך כדי צ'ייסרים של ג'יימסון, ואח"כ... אני כבר לא זוכר בדר"כ

בעקרון הבירה היא הצ'ייסר בכלל

לפי מה שאתה שואל:) "אמורים" להוריד את השוט, ואז לשתות את הבירה אבל בעקרון תעשה מה שבא לך :) הבירה רודפת את המשקה החזק יותר

למעלה