קיבלתי היום את המיני צ'יינה החדשה שלי.. המצילה היא: Stagg DH 12" Brilliant China האמת עוד לא יצא לי לשמוע אותה כי קיבלתי אותה לפני שעתיים, (לילה בלאט) אבל להרכיב, ,לסדר קצת תסט ולצלם דווקא כן.
בהזדמנות חגיגית זו אני אתן גם תמונה+פירוט של הסט שלי.. תופים: Premier Cabria 10" 12" 14" 14X5.5" 22" מצילות: Bosphorus Traditional 12" Hi-Hat Bosphorus Antique Series 18" Thin Crash Sabian Solar 20" ride Sabian AAX 17" Studio Crash Stagg 12" DH China הארדוור: Dw 5000 Double pedal סטנדים: פרמייר, סטאגג, מאפקס. אביזרים: LP Low Pitch Jam Block תוף מרים (?) ששימש לקפוארה..
איך הרייד של הסולאר? כי פשוט כשלמדתי הייתה שם קראש סולאר וממש אהבתי אותה ואני שוקל אולי לקנות סט שלהם כי זה זול, אז איזה צליל בערך היא מפיקה? [אני יודע שאני צריך לשמוע בעצמי אבל ככה בינתיים רק בשביל הקדמה, כי ייקח קצת זמן עד שאני אבוא לבקר במרום..]
איך אני יכול לתאר לך סאונד של רייד דרך המילים? הרי אם אני אגיד גבוה זה יהיה מובן מאליו...בל חותך מובן מאליו בקיצור-שמע אותה. מה שכן הקראשים שלהם זה זוועת עולם לא מבין מה אהבת בהן.. את הרייד אני אציע למכירה תוך כמה שבועות-חודשים אני מאמין\מקווה.